Vind nu een alternatief arts / therapeut in

ADHD & Autisme


Datum: 03-04-2018

Website: www.vitakruid.nl/event/kennisbijeenkomst-20180403-hoofddorp-vitakruid

Organisatie: Vitakruid BV

Omschrijving

ADHD & Autisme

ADHD staat voor ‘Attention Deficit Hyperactivity Disorder’ wat betekent dat iemand meer dan anderen problemen heeft met aandacht, hyperactiviteit, concentratie, leren, onrust en impulsiviteit. Autisme is een aangeboren ontwikkelingsstoornis op het gebied van communicatie, gedrag, waarneming en sociale interacties. Hierdoor kan iemand met autisme vaak moeilijk functioneren in de maatschappij. Het zijn geen vastomlijnde ziektebeelden, maar een cluster van symptomen. Er is bij men vaak nog veel onduidelijk over de oorzaken en het aanpakken van deze problemen.

De spijsvertering, neurotransmitters en hormonen zijn belangrijke onderwerpen die bij beide stoornissen betrokken zijn. De rol die voeding speelt bij storingen in het autistisch spectrum is enorm groot. Op dit gebied en met aanvulling van suppletie valt daarom veel verbetering te halen. In deze bijeenkomst legt Audrey van Oosten uit hoe omgevingsfactoren van invloed zijn op deze aandoeningen, wat de rol van het endorfinesysteem daarbij is en hoe hierin op orthomoleculaire wijze positieve effecten kunnen worden behaald.

Voedingssupplementen van Vitakruid sluiten naadloos aan bij de orthomoleculaire praktijk. Wij houden de wetenschappelijke studies nauwlettend in de gaten en wij zoeken altijd naar de best mogelijke oplossingen en innovaties. Tijdens deze bijeenkomst leert u relevante producten in te zetten. U krijgt meer inzicht in de problematiek en het hoe en waarom welke voedingsstoffen doeltreffend ingezet kan worden, met als enig doel: meer resultaat van uw behandeling. Misschien krijgt u meer zelfvertrouwen maar in ieder geval meer vertrouwdheid met het merk Vitakruid.

Doel kennisbijeenkomst

Het doel van deze bijeenkomsten is om met elkaar kennis te delen en te verkrijgen. Wij zien kennisdelen als een bron tot verbinding. Kennis en ervaringen worden onderling uitgewisseld en behandelprotocollen en strategieën zullen de revue passeren die in de dagelijkse praktijk uitstekende resultaten geven. De kennisoverdracht is themagericht en wanneer de bijeenkomst in Hoofddorp plaatsvindt wordt deze afgesloten met een heerlijke verantwoorde gezonde lunch (gratis). De thema's kunt u vinden als u bent ingelogd. U leert de complexiteit van de Vitakruid producten te doorgronden en eenvoudig en veilig toe te passen in uw dagelijkse praktijk.

Deze bijeenkomst duurt van 09:30 tot 12:30 uur en kost €25,- (inclusief gezonde lunch). 

Genoemde bedragen zijn exclusief BTW.terug naar overzicht