Vind nu een alternatief arts / therapeut in

B12, Foliumzuur & B6 ontrafeld


Datum: 03-07-2018

Website: www.vitakruid.nl/agenda/kennisbijeenkomst-b12-foliumzuur-b6-ontrafeld

Organisatie: Vitakruid BV

Omschrijving

B12, Foliumzuur en B6 ontrafeld

Over vitamine B12, foliumzuur en B6 wordt veel geschreven. Veel therapeuten zijn op zoek naar goede informatie. Ze zitten met vragen over de verschillende vormen van B12. Wanneer wordt welke vorm gegeven en moet ik het altijd combineren met foliumzuur. En welke vorm van foliumzuur. Ook over vitamine B6 stapeling wordt veel geschreven. Wel of niet de actieve vorm pyridoxaal-5-fosfaat? Welke mensen hebben een B12 tekort? Welke bepalingen kan ik laten doen? En wat nu als iemand niet goed in staat is te methyleren. Een vitamine B12 tekort wordt beschouwd als oorzaak van vele chronische vaak onbegrepen klachten. Deze ochtend zal Wouter de Jong u bijpraten en antwoorden geven op bovengenoemde vragen.

Voedingssupplementen van Vitakruid sluiten naadloos aan bij de orthomoleculaire praktijk. Wij houden de wetenschappelijke studies nauwlettend in de gaten en wij zoeken altijd naar de best mogelijke oplossingen en innovaties. Tijdens deze bijeenkomst leert u relevante producten in te zetten. U krijgt meer inzicht in de problematiek en het hoe en waarom welke voedingsstoffen doeltreffend ingezet kan worden, met als enig doel: meer resultaat van uw behandeling. Misschien krijgt u meer zelfvertrouwen maar in ieder geval meer vertrouwdheid met het merk Vitakruid.

Doel kennisbijeenkomst

Het doel van deze bijeenkomsten is om met elkaar kennis te delen en te verkrijgen. Wij zien kennisdelen als een bron tot verbinding. Kennis en ervaringen worden onderling uitgewisseld en behandelprotocollen en strategieën zullen de revue passeren die in de dagelijkse praktijk uitstekende resultaten geven. De kennisoverdracht is themagericht en wanneer de bijeenkomst in Hoofddorp plaatsvindt wordt deze afgesloten met een heerlijke verantwoorde gezonde lunch (gratis). De thema's kunt u vinden als u bent ingelogd. U leert de complexiteit van de Vitakruid producten te doorgronden en eenvoudig en veilig toe te passen in uw dagelijkse praktijk.

Deze bijeenkomst duurt van 09:30 tot 12:30 uur en kost €25,- (inclusief gezonde lunch).

Genoemde bedragen zijn exclusief BTW.terug naar overzicht