Vind nu een alternatief arts / therapeut in

De kosmische mens in de Nieuwe Tijd


Datum: 17-04-2018

Website: santura.nl/agenda/actueel/351-dinsdag-17-april-2018-de-kosmische-mens-in-de-nieuwe-tijd

Organisatie: Liesbet Muijlwijk

Omschrijving

Door drs. Christa Nagtegaal (Natuurgeneeskundig therapeut, Healer/Channel en Acupuncturist). Inclusief een Lichtmeditatie!

In dit Aquariustijdperk (2000 - 4000 AD) is de mens van aardemens naar kosmisch mens geëvolueerd. De mens heeft nu geen 7 chakra's, maar 13 chakra's (bewustzijnscentra).

Met deze 13 chakra's kan de mens Transformeren, Transmuteren en leren Creëren.

De kosmische mens is volledig toegerust voor de vele universele taken die uit zijn scheppende vermogens voortvloeien. We kunnen deze scheppende vermogens gebruiken om onszelf, onze medemens en de maatschappij te genezen.

Daar zijn deze vermogens in eerste instantie ook voor bedoeld. Maar het leven roept verder dan onze individuele levens. Het leven vraagt de mens ook alle andere levensvormen te helpen op hun bewustwordingsreis. Daarvoor is de mens destijds in de schepping geïncarneerd. Daartoe wordt hij nu geroepen opdat hij zijn kosmische opdracht zal verstaan om van binnenuit geleid, als een universeel genezer het leven op de kosmische bestemming aan te laten komen.

Je bent van harte welkom om de Lichtmeditatie te ervaren en je te laten informeren over de bijzondere tijd waarin we nu leven!


Waar?

Deze Gezond Verstand Avonden vinden plaats bij Santura op de Patrimoniumstraat 2, 3971 MS te Driebergen. Klik hier voor een routebeschrijving.


Wanneer?

Iedere derde dinsdag van de maand. Start om 20:00 uur. Ontvangst vanaf 19:30 uur.


Wat zijn de kosten?

De lezingen zijn tegen een vergoeding van € 10,- bij te wonen. Voor koffie en thee wordt een vergoeding gevraagd van € 1,- per consumptie. Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid.


Meld je hier aan >

 

 

 
 


terug naar overzicht