Vind nu een alternatief arts / therapeut in

Een praktijk beginnen en uitbouwen


Datum: 17-03-2020

Website: www.sohf.nl/opleidingen/een-praktijk-beginnen-uitbouwen

Organisatie: Stichting Ortho Health Foundation

Omschrijving

Deze cursus is waardevol voor iedereen die een praktijk wil beginnen, of die onlangs een praktijk heeft opgezet, en met deze cursus wil leren de praktijk te optimaliseren. Alle zaken die voor een startende professional belangrijk zijn te weten en waar je tegen aan kan lopen, worden op deze dag bespreekbaar gemaakt.

U krijgt praktische tips om direct mee aan de slag te kunnen gaan. Een praktijk starten betekent ook jezelf managen, daar komt best wel wat bij kijken. Ken jij jezelf goed genoeg om dit succesvol te laten worden? De cursusdag bestaat uit een ochtendprogramma met betrekking tot zelfbewustwording en een middagprogramma waarbij wordt gewerkt aan de praktijkvoering. 

Programma

Ochtend: Kennis maken met jezelf, wat is nodig om succesvol te worden, timemanagement.

Middag: Leren hoe je met patiënten omgaat, de praktijk kunt organiseren en suppletieadvies kan geven. Zakelijke informatie waarbij je een anamnese, voeding- en leefstijlvoorbeeld en veel tips en tools ontvangt.

Doel van de cursus

Het doel van de cursus is u zo breed mogelijk te informeren over wat er bij een praktijk starten komt kijken. Ook valkuilen worden besproken, zodat de kans van slagen zo groot mogelijk is. Een praktische cursus, ideaal voor mensen die een opleiding zoals Orthomoleculair Voedingsadviseur of Orthomoleculair Voedings- en Suppletieadviseur hebben gevolgd. Bent u er al klaar voor om uw praktijk op te zetten én deze tot een succes te maken?

Vooropleiding

Wij adviseren: Orthomoleculair Voedingsadviseur of gelijkwaardig

Eventueel aanvullend: HBO Medische Basiskennis (Cpion geaccrediteerd)

Toegankelijk voor

Accreditatie

KTNO (BATC, CAT, NVST, LVNG, VIV) geaccrediteerd. Voor meer informatie over accreditatie kunt u contact opnemen met info@sohf.nl

Docent(en): 

Financiëel

Kosten: 
€ 75.00
  • Exclusief 21% BTW, € 90,75 inclusief BTW
  • Inclusief lesmateriaal, koffie, thee en een gezond lunchbuffet


terug naar overzicht