Vind nu een alternatief arts / therapeut in

Familieopstellingen


Datum: 18-09-2020

Website: www.vormbalans.nl

Organisatie: Hans Strack

Omschrijving

Als je wil deelnemen aan de Familieopstellingen kan je dit op:  

  • 19 juni     2020  extra Familieopstellingen  vol
  • 18 september 2020   nog plaats voor 1 vraagsteller en representanten
  • 23 oktober 2020
  • 20 november 2020
  • actuele informatie over vrije plaatsen vind je op de website

LET OP “De Familieopstellingen zijn op een vrijdagavond van 18.30 (ipv 19.30) uur tot ca. 22.30 uur”

Beste mensen,

Het verheugt mij enorm jullie te kunnen mededelen dat wij weer van start zijn gegaan met de familieopstellingen. Waar wij ontzettend blij en trots op zijn, het werkt, ook volgens en met de regels van het RIVM. Dit was de algemene beleving van de deelnemers aan de opstelling op 5 en 19 juni. Ook zijn wij dankbaar voor de extra ideeën die deelnemers deze avond nog hebben gedeeld.

Omdat wij een hele periode geen groepsactiviteiten mochten doen, is de vraag naar opstellingen inmiddels behoorlijk opgelopen. Ik wijk daarom een beetje af van het vaste kader.

Omdat er nog strenge maatregelen gelden wat de 1,5m afstand betreft, heb ik in het gebouw waar de opstellingen plaatsvinden de theaterzaal geregeld. Hier kunnen heel wat mensen meer in en is de afstand van 1,5m geen enkel probleem. Helaas, ook hier is het aantal deelnemers beperkt en niet alleen vanwege Corona. Wij zorgen -als nodig- voor een wachtlijst en bij afmelding van deelnemers zullen wij jou zo snel mogelijk informeren zodat je alsnog kunt deelnemen. In basis gelden voor deze avond onvoorwaardelijk de regels van het RIVM, op dit moment ga ik uit van de nu geldende regels, deze kunnen de komende weken nog wijzigen.

Wat betekent dit nu voor de opstellingen? Op het moment namelijk dat wij de opstellingen in gang zetten, gaan wij de basisvorm wijzigen; wij komen letterlijk in beweging. Ook hier is het nodig de regels in acht te nemen. Wij hebben nagedacht over wat mogelijk is en, zoals aangeven, hebben de opstellingen van 5 juni laten zien dat het kan. Tijdens de opstelling is het ook de bedoeling de 1,5m afstand te behouden. Wil je boven op de regels van het RIVM voor jezelf extra maatregelen nemen, breng een mondkapje en handschoenen mee. Wij hebben zelf ook een aantal mondkapjes en handschoenen klaarliggen mocht je er zelf geen bij hebben.

Er is momenteel alleen nog plaats voor representanten; wil je deelnemen laat het mij via een antwoord mail weten en maak 18 euro over op NL74ABNA 0496294199. De deelnemers krijgen een week voorafgaand aan de opstellingen een herinneringsmail met meer informatie.

Van harte welkom!

Groet, Hans en José, www.vormbalans.nlterug naar overzicht