Vind nu een alternatief arts / therapeut in

Gezond cholesterol & Bloeddruk


Datum: 16-08-2018

Website: www.vitakruid.nl/agenda/kennisbijeenkomst-gezond-cholesterol-bloeddruk-1

Organisatie: Vitakruid BV

Omschrijving

Doel kennisbijeenkomst

Deze kennisbijeenkomsten worden speciaal georganiseerd om therapeuten de weg te wijzen in het assortiment Vitakruid waarbij aandacht is voor voedingsleer, toepassingsmogelijkheden en advisering. Tijdens deze bijeenkomst leert u de producten van Vitakruid te doorgronden zodat u de producten doelgericht kunt inzetten in uw dagelijkse praktijk. Hierdoor kan het effect van uw behandeling worden vergroot.

Deze bijeenkomst duurt van 09:30 tot 12:30 uur en kost €25,- (inclusief gezonde lunch).

Genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Gezond cholesterol & Bloeddruk

Cholesterol heeft een nogal negatief imago en veel mensen leven dan ook met een angst voor een te hoog cholesterol. Het wordt gezien als dé factor voor het krijgen van hart- en vaatziekten. Cholesterol is echter ook heel belangrijke bouwstof voor het lichaam. Naast cholesterol speelt ook de druk die gemeten wordt in het slagadersysteem een grote rol bij de werking van hart en vaten. Hoge bloeddruk of hypertensie is vooral in westerse landen een algemeen voorkomende aandoening. Omgevingsfactoren als verkeerde voeding, gebrek aan lichaamsbeweging, roken en overgewicht zijn van grote invloed op zowel het cholesterol als de bloeddruk. Tijdens deze bijeenkomst zal Wouter de Jong toelichten wat een gezond cholesterol en een gezonde bloeddruk nou daadwerkelijk betekenen en hoe dit kan worden bereikt. 

Voedingssupplementen van Vitakruid sluiten naadloos aan bij de orthomoleculaire praktijk. Wij houden de wetenschappelijke studies nauwlettend in de gaten en wij zoeken altijd naar de best mogelijke oplossingen en innovaties. Tijdens deze bijeenkomst leert u relevante producten in te zetten. U krijgt meer inzicht in de problematiek en het hoe en waarom welke voedingsstoffen doeltreffend ingezet kan worden, met als enig doel: meer resultaat van uw behandeling. Misschien krijgt u meer zelfvertrouwen maar in ieder geval meer vertrouwdheid met het merk Vitakruid.terug naar overzicht