Vind nu een alternatief arts / therapeut in

Hart & Neurologische pijn


Datum: 02-07-2018

Website: www.vitakruid.nl/agenda/kennisbijeenkomst-hart-neurologische-pijn

Organisatie: Vitakruid BV

Omschrijving

Doel kennisbijeenkomst

Deze kennisbijeenkomsten worden speciaal georganiseerd om therapeuten de weg te wijzen in het assortiment Vitakruid waarbij aandacht is voor voedingsleer, toepassingsmogelijkheden en advisering. Tijdens deze bijeenkomst leert u de producten van Vitakruid te doorgronden zodat u de producten doelgericht kunt inzetten in uw dagelijkse praktijk. Hierdoor kan het effect van uw behandeling worden vergroot.

Orthomoleculaire ondersteuning van het hart en bij neurologische pijn

Ondanks de miljarden die aan statines en aan voorlichting over gezondheid en vetarm eten worden uitgegeven zijn hartziekten nog steeds doodsoorzaak nummer één in het Westen. De geneeskunde heeft zich zo vastgebeten in de theorie dat een hoog cholesterol de voornaamste oorzaak is van hartziekte – terwijl dit overduidelijk meer goed dan kwaad doet – dat zij blind is voor mogelijke andere oorzaken. Inmiddels groeit bijvoorbeeld het bewijs voor de rol die ontstekingsprocessen spelen bij het ontstaan van hart- en vaataandoeningen. Orthomoleculair gezien valt er veel winst te behalen bij alle aspecten die te maken hebben met het hartritme, het dichtslibben van aders, de pompfunctie en de vochthuishouding. Wouter de Jong zal u bij praten over de nieuwste inzichten en mogelijkheden.

Zenuwpijn is een ongelooflijke vervelende pijn. Perifere neuropathie is een moeilijke term voor ziektes van lange zenuwen naar de benen en de armen. Het wordt veroorzaakt door beschadigingen of beklemmingen van perifere zenuwen. Er zijn verschillende vormen en behandelingen en er zijn een aantal orthomoleculaire mogelijkheden ter verlichting. Wouter de Jong zal tijdens deze kennisbijeenkomst de meest voorkomende vormen behandelen en ook de orthomoleculaire toepassingen ervan.

Voedingssupplementen van Vitakruid sluiten naadloos aan bij de orthomoleculaire praktijk. Wij houden de wetenschappelijke studies nauwlettend in de gaten en wij zoeken altijd naar de best mogelijke oplossingen en innovaties. Tijdens deze bijeenkomst leert u relevante producten in te zetten. U krijgt meer inzicht in de problematiek en het hoe en waarom welke voedingsstoffen doeltreffend ingezet kan worden, met als enig doel: meer resultaat van uw behandeling. Misschien krijgt u meer zelfvertrouwen maar in ieder geval meer vertrouwdheid met het merk Vitakruid.

Het doel van deze bijeenkomsten is om met elkaar kennis te delen en te verkrijgen. Wij zien kennisdelen als een bron tot verbinding. Kennis en ervaringen worden onderling uitgewisseld en behandelprotocollen en strategieën zullen de revue passeren die in de dagelijkse praktijk uitstekende resultaten geven. De kennisoverdracht is themagericht en wanneer de bijeenkomst in Hoofddorp plaatsvindt wordt deze afgesloten met een heerlijke verantwoorde gezonde lunch (gratis). De thema's kunt u vinden als u bent ingelogd. U leert de complexiteit van de Vitakruid producten te doorgronden en eenvoudig en veilig toe te passen in uw dagelijkse praktijk.

Deze bijeenkomst duurt van 09:30 tot 12:30 uur en kost €25,- (inclusief gezonde lunch).

Genoemde bedragen zijn exclusief BTW.terug naar overzicht