Vind nu een alternatief arts / therapeut in

Healing bijeenkomst


Datum: 01-04-2018

Website: santura.nl/agenda/actueel/334-zondagmiddag-1-april-2018-healing-bijeenkomst

Organisatie: Liesbet Muijlwijk

Omschrijving

 


Ben jij er klaar voor om oude emoties, relatiebanden, overtuigingen te transformeren? Wil je de nieuwe energie van Liefde, Vrede en Vervulling kunnen ontvangen? Dan ben je van harte welkom op deze healing bijeenkomst. We helpen hiermee tevens AL het leven op aarde!

We zitten in een kring, op stoelen of op een meditatiekussen.
Het is jouw zondagmiddag om te ONTSPANNEN, om weer contact met je HART en lichaam te maken, om de oude energieën los te laten, om de levensstroom te ervaren, om inzichten te krijgen, om HELING te ontvangen vanuit je hogere zelf en de geestelijke wereld en om je te laten ervaren wat een prachtig kosmisch mens je bent!

Ik zal de ontspanning begeleiden en de geleide/gechannelde meditaties verzorgen. De energieën in de ruimte en de woorden zijn altijd afgestemd op de behoeften van de groep en het individu. Je bent er dus allereerst voor jezelf, en daarmee heel je ook het collectieve veld. We zullen ook klanken en een eenvoudige mantra zingen.

Er is tegenwoordig zoveel aanbod online. Ik vind het juist belangrijk en fijn om elkaar in levende lijve te ontmoeten!
Reviews over deze Healing bijeenkomst kun je op mijn website vinden (www.christanagtegaal.nl) en op Facebook (@christanagtegaal.nl).

WELKOM MOOI MENS!


Waar?

Deze middagen vinden plaats bij Santura op de Patrimoniumstraat 2, 3971 MS te Driebergen. Klik hier voor een routebeschrijving.


Wanneer?

Iedere eerste zondag van de maand van13:30 uur tot 16:00 uur (ontvangst vanaf 13:00 uur).


Wat zijn de kosten?

Kosten € 25,-. Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid.


Meld je hier aan >

  
of stuur een mailtje naar christanagtegaal@hotmail.nl


terug naar overzicht