Vind nu een alternatief arts / therapeut in

Innerwise basis cursus


Datum: 24-03-2018

Website: santura.nl/agenda/actueel/272-zaterdag-24-en-zondag-25-maart-2018-innerwise-basis-cursus

Organisatie: Liesbet Muijlwijk

Omschrijving

Basis cursus, een cursus om te leren genezen

2 daagse cursus                  prijs  € 350,00

Ja in alle lagen voor mezelf, ja voor mijn lichaam, ja voor verandering, ja voor gezondheid, ja voor mijn leven, ja voor eerlijkheid, ja voor vitaliteit, ja voor helderheid en ja voor de liefde. Ik kan alleen JA zeggen vóór iets, niet tegen. Als dit JA 100% is in al deze gebieden, dan ben ik gezond.

Het Innerwise systeem voor het behandelen van jezelf en je naasten en voor je therapeutische praktijk, is goed te leren in deze twee daagse cursus. Je gaat ervaren en voelen, hoe je toegang kunt krijgen tot het energetisch veld en daarmee tot het onbewuste. Zo kun je aan de diepere oorzaken en blokkades werken, zonder dat je ze op een pijnlijke manier moet herbeleven. Dit is mogelijk door het gebruik van de armlengtetest, als communicatie en diagnosemiddel en door de testsystemen, die de kernthema’s zichtbaar maken. Met de Innerwise Heilsymfoniekaarten wordt dan intuïtief de Heilsymfonie gecomponeerd.

Doel van een behandeling is om de blokkades op te zoeken, op te ruimen en om weer in een flow te komen. Daardoor verandert het energetische veld van iemand en daarmee ook zijn hele levensrealiteit. Dat bevrijdt enorm, vreugde, kracht en liefde gaan weer stromen.

Inhoud van de Basiscursus : Zintuigen openen, leren waarnemen van jezelf en van anderen, Leren kennen van de Innerwise tools: 1. Armlengte test en kogelblik 2. Kleine Heilapotheek 3. Innerwise meditaties 4. Slaapplaats Diagnosticeren en harmoniseren van symptomen, hun oorzaken en aangedane (betrokken) niveaus.

Doel van de Basiscursus: Complete behandeling van A-Z geven met de kleine Heilapotheek.

Je krijgt voor deze cursus een certificaat, voorwaarde om deel te kunnen nemen aan de cursus intuïtieve diagnostiek. Ook voor deze cursus ontvang je een certificaat waarmee je deel kunt nemen aan de cursus intuïtief helen.

Na het succesvol volgen van deze drie cursussen mag je als Innerwise coach aan het werk.

Kosten voor de cursus € 350,00 incl. BTW,  koffie/thee

Lees hier meer over Fiona
Bezoek de website van Fiona
Bezoek de website van Innerwise
Bekijk de volledige agenda van Innerwise


Waar?

Deze cursus vindt plaats bij Santura op de Patrimoniumstraat 2, 3971 MS te Driebergen. Klik hier voor een routebeschrijving.


Wanneer?

Zaterdag 24 en zondag 25 maart 2018. Start om 9:30 uur en einde rond 17:00 uur. Ontvangst vanaf 9:00 uur.


Wat zijn de kosten?

De prijs voor deze basiscursus is € 350,- inclusief btw, koffie en/of thee (zelf een lunch meenemen). Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid.


Meld je hier aan >

 
 
 
of stuur een mailtje naar fionageraets@gmail.com


terug naar overzicht