Vind nu een alternatief arts / therapeut in

Insulineresistentie


Datum: 29-03-2018

Website: www.vitakruid.nl/event/kennisbijeenkomst-20180329-hoofddorp-vitakruid

Organisatie: Vitakruid BV

Omschrijving

Insulineresistentie

Met ons dagelijkse snack- en eetgedrag kunnen we ongevoelig worden voor het hormoon insuline: insulineresistentie. Dit is dé versneller in ons verouderingsproces en heeft het zeer negatieve gevolgen voor onze gezondheid. Door het insulineprobleem ontstaan er vaak symptomen zoals vermoeidheid, gewrichtsklachten (kraakbeen wordt aangetast door insulineproblemen), geheugen- en concentratieproblemen, gedragsveranderingen, vocht vasthouden (oedeem), veel plassen, menstruatie- en overgangsklachten, PCO (polycysteus syndroom in de eierstokken), hoge bloeddruk, spierklachten en oogklachten. Bij toenemende insulineresistentie ontstaat er uiteindelijk diabetes type 2. Een ander gevolg is dat je vet opslaat en dus dik wordt. Een goede gevoeligheid voor insuline is dus een voorwaarde voor een slank en gezond lichaam. Op deze inspirerende ochtend wordt door Wouter de Jong specialist op dit gebied haarfijn uitgelegd waar je het aan kan herkennen en vooral ook wat je kunt doen om het om te keren.

Voedingssupplementen van Vitakruid sluiten naadloos aan bij de orthomoleculaire praktijk. Wij houden de wetenschappelijke studies nauwlettend in de gaten en wij zoeken altijd naar de best mogelijke oplossingen en innovaties. Tijdens deze bijeenkomst leert u relevante producten in te zetten. U krijgt meer inzicht in de problematiek en het hoe en waarom welke voedingsstoffen doeltreffend ingezet kan worden, met als enig doel: meer resultaat van uw behandeling. Misschien krijgt u meer zelfvertrouwen maar in ieder geval meer vertrouwdheid met het merk Vitakruid.

Doel kennisbijeenkomst

Het doel van deze bijeenkomsten is om met elkaar kennis te delen en te verkrijgen. Wij zien kennisdelen als een bron tot verbinding. Kennis en ervaringen worden onderling uitgewisseld en behandelprotocollen en strategieën zullen de revue passeren die in de dagelijkse praktijk uitstekende resultaten geven. De kennisoverdracht is themagericht en wanneer de bijeenkomst in Hoofddorp plaatsvindt wordt deze afgesloten met een heerlijke verantwoorde gezonde lunch (gratis). De thema's kunt u vinden als u bent ingelogd. U leert de complexiteit van de Vitakruid producten te doorgronden en eenvoudig en veilig toe te passen in uw dagelijkse praktijk.

Deze bijeenkomst duurt van 09:30 tot 12:30 uur en kost €25,- (inclusief gezonde lunch). 

Genoemde bedragen zijn exclusief BTW.terug naar overzicht