Vind nu een alternatief arts / therapeut in

Kennisbijeenkomst Gezonde huid


Datum: 18-02-2020

Website: www.vitakruid.nl/agenda/kennisbijeenkomst-gezonde-huid-0

Organisatie: Vitakruid BV

Omschrijving

Doel kennisbijeenkomst

Het doel van deze bijeenkomsten is om met elkaar kennis te delen en te verkrijgen. Wij zien kennisdelen als een bron tot verbinding. Kennis en ervaringen worden onderling uitgewisseld en behandelprotocollen en strategieën zullen de revue passeren die in de dagelijkse praktijk uitstekende resultaten geven. De kennisoverdracht is themagericht en wanneer de bijeenkomst in Hoofddorp plaatsvindt wordt deze afgesloten met een heerlijke verantwoorde gezonde lunch (gratis). De thema's kunt u vinden als u bent ingelogd. U leert de complexiteit van de Vitakruid producten te doorgronden en eenvoudig en veilig toe te passen in uw dagelijkse praktijk.

Deze kennisbijeenkomst is niet geaccrediteerd. Voor individuele accreditatie aanvragen kunnen wij een bewijs van deelname verstrekken. Deze is per e-mail opvraagbaar.

Deze bijeenkomst duurt van 09:30 tot 12:30 uur en kost €25,- exclusief BTW (inclusief gezonde lunch).

Huidproblemen

De huid is ons grootste orgaan, is sterk en heeft een belangrijke beschermende functie. Maar tegelijkertijd is zij ook heel kwetsbaar. Veel mensen hebben daarom te kampen met huidproblemen. Dit is een breed begrip en kent vele verschillende kenmerken. In deze kennisbijeenkomst gaat orthomoleculair diëtist Latoya Boelé dieper in op een aantal veelvoorkomende huidproblemen. De volgende huidklachten worden besproken: psoriasis, eczeem, acne, spataderen, zonneallergie, ouderdomsvlekken, rosacea en jeuk. Hierbij worden tekorten aan diverse voedingsstoffen besproken, ontstekingen, de rol van de darmen en de natuurgeneeskundige aanpak. Daarnaast worden verschillende testmethoden besproken.

Voedingssupplementen van Vitakruid sluiten naadloos aan bij de orthomoleculaire praktijk. Wij houden de wetenschappelijke studies nauwlettend in de gaten en wij zoeken altijd naar de best mogelijke oplossingen en innovaties. Tijdens deze bijeenkomst leert u relevante producten in te zetten. U krijgt meer inzicht in de problematiek en het hoe en waarom welke voedingsstoffen doeltreffend ingezet kan worden, met als enig doel: meer resultaat van uw behandeling. Misschien krijgt u meer zelfvertrouwen maar in ieder geval meer vertrouwdheid met het merk Vitakruid.terug naar overzicht