Vind nu een alternatief arts / therapeut in

Kennisbijeenkomst Hooggevoeligheid & Hersen-darm-as


Datum: 10-02-2020

Website: www.vitakruid.nl/agenda/kennisbijeenkomst-hooggevoeligheid-hersen-darm-as-1

Organisatie: Vitakruid BV

Omschrijving

Doel kennisbijeenkomst

Het doel van deze bijeenkomsten is om met elkaar kennis te delen en te verkrijgen. Wij zien kennisdelen als een bron tot verbinding. Kennis en ervaringen worden onderling uitgewisseld en behandelprotocollen en strategieën zullen de revue passeren die in de dagelijkse praktijk uitstekende resultaten geven. De kennisoverdracht is themagericht en wanneer de bijeenkomst in Hoofddorp plaatsvindt wordt deze afgesloten met een heerlijke verantwoorde gezonde lunch (gratis). De thema's kunt u vinden als u bent ingelogd. U leert de complexiteit van de Vitakruid producten te doorgronden en eenvoudig en veilig toe te passen in uw dagelijkse praktijk.

Deze bijeenkomst duurt van 09:30 tot 12:30 uur en kost € 25,- exclusief BTW.

Hooggevoeligheid

Tegenwoordig ervaren we met onze drukke levens behoorlijk wat stress en dat levert de nodige gezondheidsproblemen op. Die stress kan door allerlei factoren veroorzaakt worden zoals een te hoge werkdruk. Maar er zijn ook mensen die standaard stressgevoeliger zijn en overal dieper over nadenken dan anderen. Dit zijn mensen die van alles oppikken uit hun omgeving, een vol hoofd hebben, altijd met anderen bezig zijn en zich onbegrepen voelen. Die kunnen worden gezien als hooggevoelig ofwel hoogsensitief. 1 op de 5 mensen is hooggevoelig, dus grote kans dat u die mensen ook in de praktijk/werkveld ziet. Maar wist u dat dit vaak ook een nauwe relatie met de darmen heeft? De darmgezondheid kan veel invloed hebben op de mate van gevoeligheid. De hersen-darm-as zal daarom de leidraad zijn in deze kennisbijeenkomst. Wilt u meer weten over hooggevoeligheid en de samenhang met de darmen, dan is deze bijeenkomst door orthomoleculair diëtiste Lienke van Deuzen het antwoord!

Voedingssupplementen van Vitakruid sluiten naadloos aan bij de orthomoleculaire praktijk. Wij houden de wetenschappelijke studies nauwlettend in de gaten en wij zoeken altijd naar de best mogelijke oplossingen en innovaties. Tijdens deze bijeenkomst leert u relevante producten in te zetten. U krijgt meer inzicht in de problematiek en het hoe en waarom welke voedingsstoffen doeltreffend ingezet kan worden, met als enig doel: meer resultaat van uw behandeling. Misschien krijgt u meer zelfvertrouwen maar in ieder geval meer vertrouwdheid met het merk Vitakruid.terug naar overzicht