Vind nu een alternatief arts / therapeut in

Kennisbijeenkomst Omgevingsfactoren en de gezondheid


Datum: 25-02-2020

Website: www.vitakruid.nl/agenda/kennisbijeenkomst-omgevingsfactoren-en-gezondheid

Organisatie: Vitakruid BV

Omschrijving

Doel kennisbijeenkomst

Het doel van deze bijeenkomsten is om met elkaar kennis te delen en te verkrijgen. Wij zien kennisdelen als een bron tot verbinding. Kennis en ervaringen worden onderling uitgewisseld en behandelprotocollen en strategieën zullen de revue passeren die in de dagelijkse praktijk uitstekende resultaten geven. De kennisoverdracht is themagericht en wanneer de bijeenkomst in Hoofddorp plaatsvindt wordt deze afgesloten met een heerlijke verantwoorde gezonde lunch (gratis). De thema's kunt u vinden als u bent ingelogd. U leert de complexiteit van de Vitakruid producten te doorgronden en eenvoudig en veilig toe te passen in uw dagelijkse praktijk.

Deze kennisbijeenkomst is niet geaccrediteerd. Voor individuele accreditatie aanvragen kunnen wij een bewijs van deelname verstrekken. Deze is per e-mail opvraagbaar.

Deze bijeenkomst duurt van 09:30 tot 12:30 uur en kost €25,- exclusief BTW.

Omgevingsfactoren en de gezondheid

Onze gezondheid staat aan de basis van het leven. We voelen ons dan ook graag gezond en fit, maar vaak genoeg is dit helaas niet het geval. Hier kunnen uiteraard allerlei uiteenlopende oorzaken aan ten grondslag liggen. Vaak is dit een kwestie van leefstijl of erfelijkheid, echter kan de gezondheid ook beïnvloed worden door omgevingsfactoren.

Omgevingsfactoren worden gezien als externe factoren waar we geen invloed op kunnen uitoefenen. Denk hierbij aan luchtvervuiling en straling, maar ook het beschikbare voedselaanbod, de mensen in je omgeving en marketingtrucs. Lastig, want hoe schadelijk zijn uitlaatgassen en E-nummers nou en hoe zit het bijvoorbeeld met het opkomende 5G-internet? 

Al deze factoren dragen bij aan de kwaliteit van ons welzijn, vaak zonder dat we het doorhebben. In sommige gevallen is er inderdaad geen of weinig invloed op uit te oefenen, hoewel er vaak toch ook wél iets te verbeteren valt! Daarom is het goed om te weten wat nou precies de invloed van omgevingsfactoren op de gezondheid is en hoe je de schade tot een minimum kunt beperken. Dit alles zal Audrey van Oosten toelichten in deze eye-opening kennisbijeenkomst. Wanneer je weet welke factoren een negatieve invloed kunnen hebben, kan jij je cliënten hier bewust van maken en hen nóg beter begeleiden in hun traject naar een betere gezondheid. 

Voedingssupplementen van Vitakruid sluiten naadloos aan bij de orthomoleculaire praktijk. Wij houden de wetenschappelijke studies nauwlettend in de gaten en wij zoeken altijd naar de best mogelijke oplossingen en innovaties. Tijdens deze bijeenkomst leert u relevante producten in te zetten. U krijgt meer inzicht in de problematiek en het hoe en waarom welke voedingsstoffen doeltreffend ingezet kan worden, met als enig doel: meer resultaat van uw behandeling. Misschien krijgt u meer zelfvertrouwen maar in ieder geval meer vertrouwdheid met het merk Vitakruid.terug naar overzicht