Vind nu een alternatief arts / therapeut in

Kennisbijeenkomst Vermoeidheid


Datum: 17-02-2020

Website: www.vitakruid.nl/agenda/kennisbijeenkomst-energie

Organisatie: Vitakruid BV

Omschrijving

Doel kennisbijeenkomst

Het doel van deze bijeenkomsten is om met elkaar kennis te delen en te verkrijgen. Wij zien kennisdelen als een bron tot verbinding. Kennis en ervaringen worden onderling uitgewisseld en behandelprotocollen en strategieën zullen de revue passeren die in de dagelijkse praktijk uitstekende resultaten geven. De kennisoverdracht is themagericht en wanneer de bijeenkomst in Hoofddorp plaatsvindt wordt deze afgesloten met een heerlijke verantwoorde gezonde lunch (gratis). De thema's kunt u vinden als u bent ingelogd. U leert de complexiteit van de Vitakruid producten te doorgronden en eenvoudig en veilig toe te passen in uw dagelijkse praktijk.

Deze bijeenkomst duurt van 09:30 tot 12:30 uur en kost € 25,- exclusief BTW.

Vermoeidheid

Moeite met opstaan, verminderde concentratie en niet goed in staat activiteiten te ondernemen zijn enkele factoren die kenmerkend zijn voor vermoeidheid. Hier kunnen verschillende oorzaken aan ten grondslag liggen, zowel lichamelijk als geestelijk. Zeker in de huidige tijd waarbij er veel (werk)stress wordt ervaren en de slaap regelmatig wordt verstoord vanwege het vele gebruik van mobiele telefoons is geestelijke vermoeidheid steeds vaker voorkomend. Dit kan allerlei gevolgen met zich meebrengen waarbij een persoon vaak in een vicieuze cirkel terecht komt van verdere vermoeidheid. Het is daarom een veel geziene klacht in de praktijk van de gezondheidsprofessional.

In deze kennisbijeenkomst geeft orthomoleculair diëtist Lienke van Deuzen inzicht in de mogelijke oorzaken en bijpassende oplossingen voor vermoeidheid. Voor elke oorzaak is er een ander plan van aanpak benodigd, waarbij bepaalde nutriënten direct resultaat kunnen opleveren ten aanzien van de vermoeidheid. In deze ochtend worden praktische handvatten gegeven in het aanpakken van vermoeidheidsklachten. 

Voedingssupplementen van Vitakruid sluiten naadloos aan bij de orthomoleculaire praktijk. Wij houden de wetenschappelijke studies nauwlettend in de gaten en wij zoeken altijd naar de best mogelijke oplossingen en innovaties. Tijdens deze bijeenkomst leert u relevante producten in te zetten. U krijgt meer inzicht in de problematiek en het hoe en waarom welke voedingsstoffen doeltreffend ingezet kan worden, met als enig doel: meer resultaat van uw behandeling. Misschien krijgt u meer zelfvertrouwen maar in ieder geval meer vertrouwdheid met het merk Vitakruid.terug naar overzicht