Vind nu een alternatief arts / therapeut in

Kennisbijeenkomst Vet- en vochtophoping


Datum: 20-01-2020

Website: www.vitakruid.nl/agenda/kennisbijeenkomst-vet-en-vochtophoping

Organisatie: Vitakruid BV

Omschrijving

Doel kennisbijeenkomst

Het doel van deze bijeenkomsten is om met elkaar kennis te delen en te verkrijgen. Wij zien kennisdelen als een bron tot verbinding. Kennis en ervaringen worden onderling uitgewisseld en behandelprotocollen en strategieën zullen de revue passeren die in de dagelijkse praktijk uitstekende resultaten geven. De kennisoverdracht is themagericht en wanneer de bijeenkomst in Hoofddorp plaatsvindt wordt deze afgesloten met een heerlijke verantwoorde gezonde lunch (gratis). De thema's kunt u vinden als u bent ingelogd. U leert de complexiteit van de Vitakruid producten te doorgronden en eenvoudig en veilig toe te passen in uw dagelijkse praktijk.

Deze bijeenkomst duurt van 09:30 tot 12:30 uur en kost € 25,- exclusief BTW.

Vochtretentie & Lipoedeem

Wanneer het lichaam overtollig water niet kwijt kan zal het lichaam dit vasthouden. Er is dan sprake van vochtretentie. Vochtretentie kan vele oorzaken hebben. Het kan hormonaal gerelateerd zijn of te maken hebben met de pompfunctie van het hart. Verzwakte kleppen in de aders of een disbalans in de mineralenhuishouding. Als gevolg van vochtretentie kunnen sommige lichaamsdelen enigszins opzwellen, in het bijzonder de benen, enkels, handen, voeten en buik. Er zijn veel natuurlijke methodes om vochtretentie te behandelen door vocht aan het lichaam te onttrekken en ervoor te zorgen dat je genoeg vocht binnenkrijgt.

Lipoedeem betekent letterlijk vet- en vochtophoping. Lipoedeem is een pijnlijke en chronische ziekte. Een officiële ziekte waar tot de dag van vandaag nog geen medicijn voor is uitgevonden. Bij lipoedeem is er een stoornis in de aanmaak van vetweefsel. Bovendien is de afvoer van vocht via de lymfvaten niet optimaal bij mensen met lipoedeem. Gevolg is een onderhuidse ophoping van vet (lip) en vocht (oedeem). Op deze ochtend zal Audrey van Oosten uitleg geven over oorzaken van vochtretentie en lipoedeem en uitleggen op welke manier mensen geholpen kunnen worden met deze problematieken.

Voedingssupplementen van Vitakruid sluiten naadloos aan bij de orthomoleculaire praktijk. Wij houden de wetenschappelijke studies nauwlettend in de gaten en wij zoeken altijd naar de best mogelijke oplossingen en innovaties. Tijdens deze bijeenkomst leert u relevante producten in te zetten. U krijgt meer inzicht in de problematiek en het hoe en waarom welke voedingsstoffen doeltreffend ingezet kan worden, met als enig doel: meer resultaat van uw behandeling. Misschien krijgt u meer zelfvertrouwen maar in ieder geval meer vertrouwdheid met het merk Vitakruid.terug naar overzicht