Vind nu een alternatief arts / therapeut in

Kennisbijeenkomst Vitakruid Gamma van A tot Z


Datum: 22-02-2021

Website: www.vitakruid.nl/agenda/filter?events_filter%5Bquery%5D=gamma&events_filter%5Btypes%5D%5B%5D=vitakruid

Organisatie: Vitakruid BV

Omschrijving
We hebben de komende tijd veel Vitakruid Gamma A-Z kennisbijeenkomsten op de planning staan. Niet verwonderlijk, in het laatste halfjaar alleen al hebben we zestien nieuwe producten geïntroduceerd!

R&D team is nog steeds volop bezig, momenteel wordt er gewerkt aan de formuleringen van de producten die in 2021 geïntroduceerd zullen worden. Uit het R&D werk ontstaat veel kennis die wij niet alleen vertalen naar nieuwe producten, maar ook verwerken in onze scholingen. Daarom is ons advies voor de therapeut minimaal één keer per jaar aan de Vitakruid Gamma A-Z deel te nemen. Je wilt toch op de hoogte blijven van onze, soms revolutionaire, formules!

Alle producten uit het assortiment van Vitakruid passeren de revue en aan de hand van elk product geven we uitleg over de toepasbaarheid. Aspecten zoals prijs, dosering, samenstelling, zuiverheid, opneembaarheid en gebruiksgemak mogen hierbij niet ontbreken. We lichten specifieke stoffen nader toe en u leert als professional kritisch te kijken naar supplementen om deze te beoordelen op kwaliteit en waarde.


terug naar overzicht