Vind nu een alternatief arts / therapeut in

Kennisbijeenkomst Vruchtbaarheid & Zwangerschap


Datum: 24-02-2020

Website: www.vitakruid.nl/agenda/kennisbijeenkomst-vruchtbaarheid-zwangerschap-1

Organisatie: Vitakruid BV

Omschrijving

Doel kennisbijeenkomst

Het doel van deze bijeenkomsten is om met elkaar kennis te delen en te verkrijgen. Wij zien kennisdelen als een bron tot verbinding. Kennis en ervaringen worden onderling uitgewisseld en behandelprotocollen en strategieën zullen de revue passeren die in de dagelijkse praktijk uitstekende resultaten geven. De kennisoverdracht is themagericht en wanneer de bijeenkomst in Hoofddorp plaatsvindt wordt deze afgesloten met een heerlijke verantwoorde gezonde lunch (gratis). De thema's kunt u vinden als u bent ingelogd. U leert de complexiteit van de Vitakruid producten te doorgronden en eenvoudig en veilig toe te passen in uw dagelijkse praktijk.

Deze kennisbijeenkomst is niet geaccrediteerd. Voor individuele accreditatie aanvragen kunnen wij een bewijs van deelname verstrekken. Deze is per e-mail opvraagbaar.

Deze bijeenkomst duurt van 09:30 tot 12:30 uur en kost €25,- exclusief BTW.

Vruchtbaarheid & Zwangerschap

Een zwangerschap is het moment bij uitstek dat je kritisch gaat nadenken over je gezondheid en de voeding die je tot je neemt. Gezonde voeding is de basis, maar levert niet alle zwangerschapsvitamines in voldoende mate. Het is tijdens de zwangerschap daarom nodig om extra vitamines te nemen. Er wordt in deze bijeenkomst niet alleen besproken welke stoffen tijdens de zwangerschap wel en niet genomen zouden moeten worden, maar zeker ook hoe belangrijk het is om bepaalde voedingsstoffen voor de zwangerschap te nemen. In dat laatste geval kan je de kans op zwangerschap en ook een gezonde zwangerschap vergroten, en het risico op gezondheidsproblemen bij de baby verminderen. Bovendien helpen bepaalde maatregelen om zwangerschapskwaaltjes te voorkomen en/of verminderen. Denk aan misselijkheid, verstopping, vermoeidheid en bloedarmoede. 

Voedingssupplementen van Vitakruid sluiten naadloos aan bij de orthomoleculaire praktijk. Wij houden de wetenschappelijke studies nauwlettend in de gaten en wij zoeken altijd naar de best mogelijke oplossingen en innovaties. Tijdens deze bijeenkomst leert u relevante producten in te zetten. U krijgt meer inzicht in de problematiek en het hoe en waarom welke voedingsstoffen doeltreffend ingezet kan worden, met als enig doel: meer resultaat van uw behandeling. Misschien krijgt u meer zelfvertrouwen maar in ieder geval meer vertrouwdheid met het merk Vitakruid.terug naar overzicht