Vind nu een alternatief arts / therapeut in

Optimaliseer sportprestaties


Datum: 05-04-2018

Website: www.vitakruid.nl/event/kennisbijeenkomst-20180405-hoofddorp-vitakruid

Organisatie: Vitakruid BV

Omschrijving

Optimaliseer sportprestaties

Training is niet het enige om sportprestaties te optimaliseren. Minstens zo belangrijk is een goed herstelproces en de juiste voeding. Door te weten welke voedingsstoffen belangrijk zijn kunnen sportprestaties enorm verbeteren, blessures voorkomen, en ongemakken in het bewegingsapparaat hersteld worden. Evert Berkelaar zal ingaan op de zin en onzin van proteïnepreparaten en welke vitaminen en mineralen belangrijk zijn bij een trainingsprogramma. De energiehuishouding wordt nog eens goed onder de aandacht gebracht evenals de mindset.

Voedingssupplementen van Vitakruid sluiten naadloos aan bij de orthomoleculaire praktijk. Wij houden de wetenschappelijke studies nauwlettend in de gaten en wij zoeken altijd naar de best mogelijke oplossingen en innovaties. Tijdens deze bijeenkomst leert u relevante producten in te zetten. U krijgt meer inzicht in de problematiek en het hoe en waarom welke voedingsstoffen doeltreffend ingezet kan worden, met als enig doel: meer resultaat van uw behandeling. Misschien krijgt u meer zelfvertrouwen maar in ieder geval meer vertrouwdheid met het merk Vitakruid.

Doel kennisbijeenkomst

Het doel van deze bijeenkomsten is om met elkaar kennis te delen en te verkrijgen. Wij zien kennisdelen als een bron tot verbinding. Kennis en ervaringen worden onderling uitgewisseld en behandelprotocollen en strategieën zullen de revue passeren die in de dagelijkse praktijk uitstekende resultaten geven. De kennisoverdracht is themagericht en wanneer de bijeenkomst in Hoofddorp plaatsvindt wordt deze afgesloten met een heerlijke verantwoorde gezonde lunch (gratis). De thema's kunt u vinden als u bent ingelogd. U leert de complexiteit van de Vitakruid producten te doorgronden en eenvoudig en veilig toe te passen in uw dagelijkse praktijk.

Deze bijeenkomst duurt van 09:30 tot 12:30 uur en kost €25,- (inclusief gezonde lunch). 

Genoemde bedragen zijn exclusief BTW.terug naar overzicht