Vind nu een alternatief arts / therapeut in

Orthomoleculair Specialist: Burn-out


Datum: 14-10-2021

Website: www.sohf.nl/opleidingen/orthomoleculair-specialist-burn-out

Organisatie: Stichting Ortho Health Foundation

Omschrijving
Opgebrand, uitgeblust en uitgeput – dit zijn termen waar tegenwoordig helaas veel mensen zich in kunnen vinden. De huidige maatschappij is gericht op presteren. Om jezelf en je gezin te onderhouden, moeten vaak vele ballen in de lucht worden gehouden. Hierbij zijn we geneigd om over grenzen te gaan. Voor je het weet, bevind je je in een situatie waarbij dit ten koste gaat van je gezondheid! De diagnose burn-out wordt steeds vaker gesteld en ook de orthomoleculair professional ziet deze mensen meer en meer in de praktijk. Maar hoe pak je een burn-out nou bij de bron aan en begeleid je jouw cliënt het beste naar herstel?

Iedereen kan in een burn-out terecht komen en ook iedereen zal zijn burn-out anders ervaren. Er komen zoveel factoren bij kijken, dat een individueel behandelplan noodzakelijk is om goed te herstellen van een burn-out. Tijdens deze 3-daagse cursus leer je alles over:

hoe een burn-out zich ontwikkelt:
welke factoren van invloed zijn op het ontstaan en aanblijven van de klachten;
de integrale benadering van een burn-out;
persoonlijke begeleiding van je cliënt naar herstel.
Deze specialisatie is een verdieping op de praktische dagcursus Behandelprotocollen: Burn-out waar je een eerste inzicht hebt gekregen in de behandeling van een burn-out.

terug naar overzicht