Vind nu een alternatief arts / therapeut in

Orthomoleculair Specialist: Detox


Datum: 29-03-2023

Website: https://www.sohf.nl/opleidingen/orthomoleculair-specialist-detox?utm_source=mediapartner&utm_medium=alternatievegeneeswijzen&utm_campaign=Detox

Organisatie: Stichting Ortho Health Foundation

Omschrijving

In de natuurgeneeskunde kennen wij de termen ontgiften, drainage, ontslakken of detoxen voor het intern reinigen van het lichaam van deze afvalstoffen of gifstoffen. Detoxen dient echter op een verantwoorde manier te gebeuren, omdat dit een enorme impact kan hebben op het lichaam.

In deze driedaagse cursus wordt geleerd hoe je jouw cliënten kunt helpen om het lichaam op een veilige manier te helpen ontdoen van gifstoffen, leer je uitgebreid welke organen er bij betrokken zijn, hoe deze werken en welke functies deze hebben in het detoxen.
Daarnaast leer je hoe je de verschillende soorten detoxkuren werken en hoe je deze kunt begeleiden, zowel lichamelijk als mentaal.

Je leert een zorgvuldige anamnese te maken, zodat je jouw cliënt de juiste detoxmethode kunt aanbieden. Tevens is er veel aandacht voor voeding en wordt er aandacht besteed aan het gezond houden van het lichaam na de detoxkuur.
De cursus is ontwikkeld volgens de laatste wetenschappelijke onderzoeken in combinatie met bewezen eeuwenoude natuurlijke detoxmethodes.terug naar overzicht