Vind nu een alternatief arts / therapeut in

Overgangsklachten


Datum: 19-03-2018

Website: www.vitakruid.nl/event/kennisbijeenkomst-20180319-hoofddorp-vitakruid

Organisatie: Vitakruid BV

Omschrijving

Overgangsklachten

De overgang betekent simpelweg dat de eicelactiviteit stopt, waarbij de productie van vooral oestrogeen verlaagd wordt welke een belangrijke invloed heeft op het welzijn van de vrouw. Dit proces kan wel enkele jaren duren met allerlei aanverwante klachten. Zowel de bekende opvliegers, tot de minder bekende klachten en risicofactoren zullen in deze kennisbijeenkomst aan bod komen. Bij vrouwen in de overgang verandert tevens de stofwisseling en de behoefte aan specifieke vitamines en mineralen wordt groter. Audrey van Oosten zal tijdens deze ochtend toelichten hoe natuurlijke middelen kunnen worden ingezet om overgangsklachten te verminderen en het veranderende lichaam optimaal te ondersteunen. 

Voedingssupplementen van Vitakruid sluiten naadloos aan bij de orthomoleculaire praktijk. Wij houden de wetenschappelijke studies nauwlettend in de gaten en wij zoeken altijd naar de best mogelijke oplossingen en innovaties. Tijdens deze bijeenkomst leert u relevante producten in te zetten. U krijgt meer inzicht in de problematiek en het hoe en waarom welke voedingsstoffen doeltreffend ingezet kan worden, met als enig doel: meer resultaat van uw behandeling. Misschien krijgt u meer zelfvertrouwen maar in ieder geval meer vertrouwdheid met het merk Vitakruid.

Doel kennisbijeenkomst

Het doel van deze bijeenkomsten is om met elkaar kennis te delen en te verkrijgen. Wij zien kennisdelen als een bron tot verbinding. Kennis en ervaringen worden onderling uitgewisseld en behandelprotocollen en strategieën zullen de revue passeren die in de dagelijkse praktijk uitstekende resultaten geven. De kennisoverdracht is themagericht en wanneer de bijeenkomst in Hoofddorp plaatsvindt wordt deze afgesloten met een heerlijke verantwoorde gezonde lunch (gratis). De thema's kunt u vinden als u bent ingelogd. U leert de complexiteit van de Vitakruid producten te doorgronden en eenvoudig en veilig toe te passen in uw dagelijkse praktijk.

Deze bijeenkomst duurt van 09:30 tot 12:30 uur en kost €25,- (inclusief gezonde lunch). 

Genoemde bedragen zijn exclusief BTW.terug naar overzicht