Vind nu een alternatief arts / therapeut in

Schildklier & circadiaans ritme


Datum: 13-04-2018

Website: www.vitakruid.nl/event/kennisbijeenkomst-20180413-hoofddorp-vitakruid

Organisatie: Vitakruid BV

Omschrijving

Schildklier en circadiaans ritme

Schildklierproblemen komen erg veel voor en kunnen meestal vastgesteld worden voordat ze ernstig worden. In de praktijk hebben wij te maken met zowel hypothyroïdie als hyperthyroïdie. Bij onderzoek naar de functie van de schildklier zijn er echter de nodige meningsverschillen wat de normale waarden moeten zijn, van de hoeveelheden schildklierhormonen in het bloed. Het verschil tussen TSH, T3 en T4 wordt uitgelegd. Audrey van Oosten vertelt over de voedingsstoffen om de schildklier gezond te houden. Jodium is een essentieel bestanddeel van schildklierhormonen en zodoende een cruciaal element voor de schildklierwerking. Zowel een tekort als een overschot aan jodium kan de schildklierfunctie ontregelen. Ook zijn er co-factoren nodig. Schildklierproblemen wordt steeds vaker in verband gebracht met gluten-intolerantie. Belangrijk voor een goede werking van schildklierhormonen is ook een goede slaap op de goede momenten (het circadiaanse ritme). Het belang van ons bioritme wordt vandaag nog eens onderstreept.

Voedingssupplementen van Vitakruid sluiten naadloos aan bij de orthomoleculaire praktijk. Wij houden de wetenschappelijke studies nauwlettend in de gaten en wij zoeken altijd naar de best mogelijke oplossingen en innovaties. Tijdens deze bijeenkomst leert u relevante producten in te zetten. U krijgt meer inzicht in de problematiek en het hoe en waarom welke voedingsstoffen doeltreffend ingezet kan worden, met als enig doel: meer resultaat van uw behandeling. Misschien krijgt u meer zelfvertrouwen maar in ieder geval meer vertrouwdheid met het merk Vitakruid.

Doel kennisbijeenkomst

Het doel van deze bijeenkomsten is om met elkaar kennis te delen en te verkrijgen. Wij zien kennisdelen als een bron tot verbinding. Kennis en ervaringen worden onderling uitgewisseld en behandelprotocollen en strategieën zullen de revue passeren die in de dagelijkse praktijk uitstekende resultaten geven. De kennisoverdracht is themagericht en wanneer de bijeenkomst in Hoofddorp plaatsvindt wordt deze afgesloten met een heerlijke verantwoorde gezonde lunch (gratis). De thema's kunt u vinden als u bent ingelogd. U leert de complexiteit van de Vitakruid producten te doorgronden en eenvoudig en veilig toe te passen in uw dagelijkse praktijk.

Deze bijeenkomst duurt van 09:30 tot 12:30 uur en kost €25,- (inclusief gezonde lunch).

Genoemde bedragen zijn exclusief BTW.terug naar overzicht