Vind nu een alternatief arts / therapeut in

Training Familie- Organisatieopstellingen


Datum: 16-11-2018

Website: http://www.vormbalans.nl

Organisatie: Hans Strack

Omschrijving

Tweedaagse Training Familie en Organisatieopstellingen 2018

Erkend voor opleidingspunten

In deze tweedaagse training familie  en organisatieopstellingen leer je op een verantwoorde wijze zelf aan de slag te gaan met Familie- en |Organisatieopstellingen volgens de theorie van het “Systemisch werken” van Bert familieopstellingHellinger. 
Je ontdekt zowel de eenvoud als de mogelijke diepgang van deze methode. Het verband tussen systemische wetten, dynamieken en symptomen wordt stap voor stap doorgenomen. Na het volgen van deze training weet je of het “systemisch werken en gedachtegoed” bij jou past. De focus in deze training wordt gelegd op het begeleiden. Je leert methodisch hoe een opstelling te begeleiden. Verder zit deze training boordevol informatie over hoe je praktisch te werk gaat. Het is de bedoeling om in een veilige omgeving heel concreet te leren zelf een opstelling te begeleiden. Hiernaast is ook het gedachtegoed of de filosofie belangrijk. Zowel  de praktische elementen als het gedachtegoed zijn altijd in beweging. Systemisch werk of opstellingen zijn reeds in vele variaties wereldwijd geworteld in de samenleving.
Wil ook jij deel hebben door zelf aan de slag de gaan met Familie- en Organisatieopstellingen?

Trainer Hans Strack

MIS DEZE TRAINING DAN NIET!

De training laat zien hoe op eenvoudige en doeltreffende wijze met problemen kan worden omgegaan die zich stellen in de familiale sfeer of in professioneel verband. Naderhand kan je de methode toepassen op jezelf, in therapie of in groepsverband.

Wanneer:
16 november 2018 @ 10:00 – 30 november 2018 @ 17:00
 
Waar:
Engelenkampstraat 23
6131 JD Sittard
Nederland
Kosten:
De kosten bedragen € 190,00 excl. BTW, Inclusief cursusmateriaal, koffie, thee en fris

Het minimum aantal deelnemers is 8, het maximum is 15.

Graag 15 minuten van te voren aanwezig zijnterug naar overzicht