Vind nu een alternatief arts / therapeut in

Vermoeidheid


Datum: 09-01-2018

Website: www.vitakruid.nl/event/kennisbijeenkomst-20180109-hoofddorp-vitakruid

Organisatie: Vitakruid BV

Omschrijving

Vermoeidheid

Vermoeidheid is tegenwoordig een veel geziene klacht in de praktijk van de gezondheidsprofessional. Hier kunnen diverse uiteenlopende oorzaken aan ten grondslag liggen. Gevolgen als een verminderd concentratievermogen, spierzwakte of zelfs algehele malaise kunnen zich voordoen. De achterliggende oorzaak moet bij zowel een geestelijke als lichamelijke aandoening opgespoord en behandeld worden. Voor elke oorzaak is er een ander plan van aanpak benodigd, waarbij er ook bepaalde nutriënten zijn die direct resultaat kunnen opleveren ten aanzien van de vermoeidheid. In deze bijeenkomst van een ochtend worden praktische handvatten gegeven in het aanpakken van vermoeidheidsklachten.

Voedingssupplementen van Vitakruid sluiten naadloos aan bij de orthomoleculaire praktijk. Wij houden de wetenschappelijke studies nauwlettend in de gaten en wij zoeken altijd naar de best mogelijke oplossingen en innovaties. Tijdens deze bijeenkomst leert u relevante producten in te zetten. U krijgt meer inzicht in de problematiek en het hoe en waarom welke voedingsstoffen doeltreffend ingezet kan worden, met als enig doel: meer resultaat van uw behandeling. Misschien krijgt u meer zelfvertrouwen maar in ieder geval meer vertrouwdheid met het merk Vitakruid.

Doel kennisbijeenkomst

Het doel van deze bijeenkomsten is om met elkaar kennis te delen en te verkrijgen. Wij zien kennisdelen als een bron tot verbinding. Kennis en ervaringen worden onderling uitgewisseld en behandelprotocollen en strategieën zullen de revue passeren die in de dagelijkse praktijk uitstekende resultaten geven. De kennisoverdracht is themagericht en wanneer de bijeenkomst in Hoofddorp plaatsvindt wordt deze afgesloten met een heerlijke verantwoorde gezonde lunch (gratis). De thema's kunt u vinden als u bent ingelogd. U leert de complexiteit van de Vitakruid producten te doorgronden en eenvoudig en veilig toe te passen in uw dagelijkse praktijk.

Deze bijeenkomst duurt van 09:30 tot 12:30 uur en kost €25,- (inclusief gezonde lunch).

Genoemde bedragen zijn exclusief BTW.terug naar overzicht