Vind nu een alternatief arts / therapeut in

Vind je balans tijdens de Elementendag met Paarden


Datum: 26-08-2012

Website: www.nadasdagen.nl

Omschrijving
Elementendag
De oude volkeren hadden zo hun eigen manier om de natuurlijke oerbegrippen te eren, die zowel een spirituele als een fysieke aanwezigheid vormden in het leven. In hun rituelen waren Aarde, Lucht, Vuur en Water altijd alle vier aanwezig, omdat ze samen een eenheid vormden en als basis dienden voor het grote geheel. Het vijfde element, Ether, vormt de verbindende factor tussen deze vier elementen.

Ieder mens bestaat ook uit deze vier genoemde elementen en kan door middel van het vijfde element contact maken met het universum, de kosmos.

Ieder mens heeft vaak een of twee overheersende elementen in zich. Wil je helemaal in balans komen dan is het zinvol om te ontdekken welke elementen in jou de overhand hebben en welke elementen aangevuld zouden kunnen worden in jou. Hoe doe je dat? Wat voor een elementtype ben jij, waar kun je welk element voor inzitten in je dagelijkse leven? Hier gaan we mee aan de slag tijdens deze opstellingendag.

Aarde, water, lucht en vuur
Stromen door mij, ieder uur
Hoe beter ik mijzelf ken
Hoe meer ik één ben, één met hen.

Astrid Leferink

Wanneer: zondag 26 augustus 2012
Locatie: De Uelenspieghel, Uffelte, winkelsteeg 5
Deelnemers:voor volwassenen vanaf 18 jaar.
Tijd: 10.30u tot 16.00u
Aan deze workshop kunnen max 8 personen deelnemen.
Kosten: € 65/p,= incl. koffie, thee, meebrengen eigen lunchpakket
Aanmelden: vraag via info@nadasdagen.nl een inschrijfformulier aan of loop even binnen in Luneya – Woldstraat 64 – Meppel om je ter plekke in te schrijven


terug naar overzicht