Vind nu een alternatief arts / therapeut in

Zomer massageweek in Drenthe


Datum: 24-07-2019

Website: www.praktijkkaroena.nl/agenda

Organisatie: Marianne Pijnenborg

Omschrijving


Heerlijk dat de zon er weer is. Geniet jij erg ook zo van? 
Dan ga je vanzelf nadenken over vakantie: waar zal ik dit jaar naar toe gaan? Ik heb een VAKANTIETIP voor je waarbij je heerlijk kan relaxen en ook geniet van aanraking.

De ZOMER MASSAGEWEEK in Drenthe.

In deze vijfdaagse vakantieweek maak je kennis met verschillende massagevormen uit Rebalancing en Trager. Je leert een ontspanningsmassage geven en geniet ook van de massages die je elke dag ontvangt van een van de andere deelnemers. Wij creëren een relaxte sfeer die uitnodigt tot genieten.

Daarnaast bieden we meditatie, beweging en dans aan. Als je zin hebt, kun je daaraan deelnemen. Er is tijd om te wandelen, te lezen, niets te doen of in de zon te zitten. Ook kun je gebruik maken van de aanwezige sauna en is er een mogelijkheid om te zwemmen. Je bepaalt zelf wat je naast massage wil doen op een dag.

Voorbeeld van een dagindeling:
- 8.15 tot 9.15 uur ontbijt
- 9.30 - 12.30 uur massage uitwisseling
- 12.30 uur lunch
- 14.00 uur boek lezen, wandelen (eigen invulling)
- 18.00 uur diner
- 20.00 uur actieve meditatie
Gedurende je verblijf kun je uitgaan van dagelijks een dagdeel massage, wisselend tussen de ochtend en de middag. Daarnaast is er ook elke dag een nevenactiviteit (meditatie, beweging, dans). Deze zal veelal plaatsvinden in de avond of de ochtend waarin je vrij bent om te kiezen of je daar aan mee wil doen. We zorgen dat het dagprogramma vooraf bekend is, zodat je zelf je invulling kunt bepalen. 

Je overnacht in de Amberij in Wijster. Een fijne plek met diverse zitjes in een grote tuin, uitkijkend op het coulisselandschap van Drenthe van waaruit je direct een ommetje kunt maken. In de omringende natuurgebieden zijn veel vennen en laten reeën zich regelmatig zien. Het hele gebied is een goed wandel- en fietsgebied. Daarnaast word je verwend met drie vegetarische maaltijden per dag met zoveel mogelijk biologische producten.

Heb je interesse? Kijk dan voor de praktische informatie op: WWW.PRAKTIJKKAROENA.NL/AGENDA

DE VROEGBOEKKORTING LOOPT TOT 20 MEI 2019terug naar overzicht