Vind nu een alternatief arts / therapeut in
Op deze pagina treft u informatie aan over:
 • het invoeren van agendapunten
 • het soort agendapunt bepalen
 • de datum invoeren
 • de tekst invoeren
 • links in uw tekst opnemen
 • link naar de originele informatie of de eigen pagina/website
 • een ingevoerd agendapunt aanpassen
 • een ingevoerd agendapunt verwijderen
De inlogpagina 
Op deze pagina kunt u 4 dingen doen: 
 • uw gegevens in de presentatie aanpassen - klik op: uw gegevens
 • een agendapunt invoeren - klik op: agendapunt invoeren
 • een reeds ingevoerd agendapunt wijzigen - klik op: agendapunten beheren
 • een reeds ingevoerd agendapunt verwijderen - klik op: agendapunten beheren



Een agendapunt invoeren
Middels uw inloggegevens kunt u onbeperkt agendapunten invoeren. De lengte van de tekst en het aantal links dat hierin is opgenomen is helemaal vrij. Let op: een langere tekst is niet automatisch een duidelijke of informatieve tekst.
Gebruik dus een korte en bondige omschrijving voor uw agendapunt.

Soort Agendapunt (veld: Type)
Bezoekers zien alle agendapunten die ingevoerd zijn. Er bestaan verschillende soorten. Dit zijn: 
 • Open Dagen. Voor de praktijk, opleidingen en maatschappen
 • Workshops. Uw eigen georganiseerde workshop, ook die op beurzen gegeven worden.
 • Cursus. Korte cursus of volledige opleiding. Geef alleen de startdatum weer, niet alle cursusdagen
 • Beurs. U als organisator of u als deelnemer. Maak bekent dat men u hier kan vinden.
 • Lezing of seminar. U als spreker, een uitgenodigde spreker op een seminar of beurs.
 • (leden)vergadering. Voor beroepsverenigingen of andere collectieve gelegenheden
 • Festival. Werkt u mee aan een festival? Maak hier extra reclame voor het evenement.
 • Vakantie of retraite. De door u georganiseerde cursus icm met ontspanning. Ook in het buitenland
 • Themadag. Als er 1 of enkele onderwerpen op 1 dag centraal staan. Ook voor besloten gelegenheden.
 • Overige. Alles wat niet onder de bovenstaande categorieën valt.
Een bezoeker die alleen wil weten wanneer of waar een bepaalde beurs wordt gehouden kan eenvoudig de juiste agendapunten selecteren die alleen over de beurzen gaan. Het is dus belangrijk om het juiste soort agendapunt te selecteren tijdens de invoer. Dit kan later nog worden gewijzigd.
Let op: onder Beurs kunt u ook een beurs vermelden die nog niet in de agenda voorkomt waar u als standhouder zelf staat. Als de betreffende beurs wel voorkomt gebruik dan een afwijkende titel voor uw agendapunt. Bijvoorbeeld: 
Praktijk voor Natuurgeneeskunde de Paardebloem op de GeneesWijzerBeurs - Dedemsvaart

De koptekst invoeren (veld: Naam)
In dit veld vult u de tekst in zoals deze is te zien in het overzicht. Gebruik een korte duidelijke omschrijving. In het overzicht wordt deze tekst gebruikt in combinatie met de ingevoerde plaatsnaam. Dit om juist regionaal op te vallen. Bijvoorbeeld:
14    Lezing Mindfulness voor (echt)paren - Schoorl

De plaats invoeren (veld: Plaats)
Het is noodzakelijk om de plaats waar het evenement plaatsvind weer te geven. Dit gegeven is onder andere benodigd voor de selectie op plaatsnaam of regio. Ook ziet een bezoeker direct waar iets georganiseerd wordt.
U klikt op het pijltje of op de plaatsnaam en voert de eerste letters van de juiste plaatsnaam in. Selecteer deze in de lijst door erop te klikken. Nu ligt uw keuze vast. Als u de plaatsnaam wenst te wijzigen volgt u dezelfde procedure opnieuw.
De plaatsnaam wordt altijd achter de koptekst in het overzicht geplaatst.

Datum invoeren (veld: Datum)
U kunt de juiste datum vermelden middels de knoppen  boven in het scherm.
Hierdoor wordt uw agendapunt op de juiste volgorde in de agenda geplaatst. De datum kunt u nog aanpassen als het evenement wordt verplaatst.

De tekst invoeren (veld: Omschrijving)
De tekst die u gebruikt is niet beperkt voor wat betreft het aantal tekens dat u gebruikt. In de tekst mogen ook links voorkomen. 
Knippen en plakken is makkelijk maar kan problemen opleveren voor wat betreft de opmaak van de gebruikte tekst. Het meest veilig is om de tekst via uw kladblok te kopiëren en te plakken. Ook kunt u nadat u de juiste tekst heeft gekopiëerd de knop  boven in de editor gebruiken. Hierdoor wordt de opmaak van de geselecteerde tekst niet meegenomen.

Via de knop  kunt u afbeeldingen plaatsen in de tekst. Meer uitleg over de mogelijkheden van de editor vind u hier.


Voor therapeuten/behandelaars is het erg interessant om te weten of een cursus of workshop door een beroepsvereniging gewaardeerd wordt met studiepunten. Hetzelfde geldt voor een cursus welke door een beroepsvereniging geaccrediteerd is.

Links in uw tekst opnemen
Een link kan naar uw website gaan, naar een site van een externe partij, bijvoorbeeld van diegene met wie u samen het evenement organiseert of naar bijv. een YouTube-filmpje. Het is ook mogelijk om een link op te nemen naar een aanmeldformulier voor een cursus of workshop om vooraf te weten hoeveel deelnemers u kunt verwachten. Linken naar een E-mailadres is ook mogelijk. 
Een link invoeren gaat als volgt. U typt het adres van de betreffende pagina in en u plaatst achter het adres een spatie. Nu verschijnt de link in een afwijkende kleur. Dit is een teken dat de link geaccepteerd is. Het is wel zo dat deze link in hetzelfde scherm wordt geoepend, dus uw agendapunt is hierdoor niet meer zichtbaar als een bezoeker op de link klikt. 
U kunt dit voorkomen door op de actieve link met de rechtermuisknop de optie 'link wijzigen' te kiezen en bij het tabblad 'Doel' in het veld 'Doel' te keizen voor 'Nieuw venster (_blank)'.
De link wordt nu in een nieuw scherm geopend en achter dit nieuwe scherm staat uw agendapunt nog steeds in beeld.

Link naar de originele informatie (veld: URL)
In het veld 'URL' onder het tekstvak kunt u een link naar uw eigen pagina waar de informatie staat plaatsen. Het adres van deze pagina ziet er anders uit dan de homepage. 
Voorbeeld: Homepage = www.voorbeeldpraktijk.nl
Pagina 'Workshops' op uw site: www.voorbeeldpraktijk.nl/workshops/voetreflexworkshop_18_maart.html op deze pagina staat de informatie over uw workshop op 18 maart as. U kunt dit adres kopiëren en plakken in het veld 'URL'
Let op: http:// staat hier al voor dus haal deze wel weg voordat u uw werk opslaat. 2 x http:// levert een een foutmelding op.

Een ingevoerd agendapunt aanpassen
U heeft een workshop in de agenda geplaatst en deze wordt door omstandigheden op een later tijdstip gegeven. U kunt nu door in te loggen kiezen voor de optie: 'agendapunten beheren'. U ziet een overzicht van de door u geplaatste agendapunten. 
Klik op het symbool of de tekst 'wijzigen' achter het agendapunt dat u wenst aan te passen. Er verschijnt een scherm met de eerder door u ingevoerde gegevens. Voer nu de wijzigingen door. Klik vervolgens op 'Opslaan' onder in het scherm. 
De wijziging(en) zijn nu zichtbaar in de agenda.

Een agendapunt verwijderen
U kunt alleen agendapunten verwijderen welke door u zelf zijn ingevoerd. Na het inloggen kiest u de optie 'Agendapunten beheren'. U ziet nu een overzicht van de door u ingevoerde agendapunten. 
Klik op het symbool of de tekst 'verwijderen' achter het juiste agendapunt. 
Bevestig uw keuze door op 'verwijderen' te klikken. Het agendapunt is nu uit beeld.

Vragen?
Als u er niet uitkomt of een ander probleem heeft dan hier wordt besproken kunt u een mailtje sturen via het contactformulier. Bellen is ook mogelijk tel 0522 490045