Vind nu een alternatief arts / therapeut in

Welzijnspraktijk de Wetterkolk


Elizabeth Mintjens - Vehof
Zomerweg 6
7475 SP Ambt-Delden
Overijssel
0547 276137

www.wetterkolk.nl
elizabeth@wetterkolk.nl
 
Disciplines:
Massage (alle vormen vallen hieronder), Reconnection - Reconnective Healing
 
Omschrijving:
Toeval bestaat niet. Je bent met een reden op deze pagina gekomen.
Waarschijnlijk zijn het Licht en de Liefde naar jou op zoek.
Mogelijk brengt deze site een beetje extra zon in je leven!


… dat is altijd goed … en wie weet neem je wat inspiratie mee !Welkom bij Welzijnspraktijk de Wetterkolk
Praktijk voor innerlijke en uiterlijke verzorging.
 
Mijn naam is Elizabeth Mintjens-Vehof, geboren in april 1961 te Ambt-Delden als jongste in een gezin van 6. Ik ben getrouwd met Martin en samen hebben we 4 kinderen. Mijn inspiratie haal ik uit mijn geloof in God, die ik dagelijks, in alles wat mij in de natuur omringt ontmoet en die ik zie in het licht en de liefde in de mensen. Mijn hobby’s zijn wandelen, genieten in de natuur en zingen bij gospelkoor Mozaïek.
In 1995 kwam ik bij TM Centrum Hengelo in contact met Ayurveda en speelde het in mijn achterhoofd om mij hier verder in te verdiepen. In 2008 heb ik de opleiding tot Ayurvedisch massage therapeut afgerond en heb als zodanig een praktijk opgestart.
De filosofie in de Ayur Veda spreekt mij enorm aan: een levenstijl aannemen die harmonie creëert, ziekte voorkomt en ons stimuleert om veel sneller te genezen als we toch ziek worden.

Ayurvedische massage
massage ambt-deldenDe therapeutische massage wordt in de Ayurveda hoog aangeslagen: 
zij is reinigend, ontspannend, harmoniserend, grondend, bevordert de zelfacceptatie en kan activerend zijn. Door haar ontspannende, vitaliserende en reinigende werking is massage ook in preventieve zin een zeer belangrijk instrument. De Ayurvedische massage is met name onder andere geschikt bij stress, onrust, migraine, rheuma, fibromyalgie, slapeloosheid, spierklachten, chronische arthritis, eczeem, psoriasis, verhoogde bloeddruk, zenuwpijn, gebrek aan energie, hyperventilatie, spanningspijnen, gebrek aan zelfervaring en alle vormen van nervositeit.

Het is een lichaamsmassage die bestaat uit oa. tapotages, strijkbewegingen, huidverschuivingen en lichte knedingen. Waarbij gebruik wordt gemaakt van warme olie waar kruiden in zitten die een geneeskrachtige werking hebben. Het zijn dan ook geen “gewone” oliën zoals wij die hier in Europa kennen.

Reconnection
Veel mensen voelen dat er een verandering gaande is. Een verandering voorspelt door o.a. Nostradamus en de Inca’s. Een nieuwe aarde staat op het punt geboren te worden. Wij mensen merken dit op gebieden als:

Bewustzijn, bewustzijn van wie je werkelijk bent/bewustzijn van de eenheid van alles.
Wetenschap: quantumfysici hebben ontdekt dat tijd niet lineair is maar expandeert/ alles bestaat uit energie.
Alternatieve gezondheidszorg/ geneeswijzen:Besef van de werking van de hersenen/ nieuwe behandelingen (licht/energie)
Politiek: klimaatverandering/milieu/vrede/globalisering

Dit is een unieke eenvoudige wijze van verbinding die voor iedereen bereikbaar is en door iedereen kan worden door gegeven als men er eenmaal mee in contact is geweest.
Deze frequenties zijn ons aangereikt via Dr. Eric Pearl. Het is mijn passie deel uit te maken van deze veranderingen en mensen te helpen de stap te maken naar gezondheid. Samen gaan we op weg naar een leven als gezonde mensen op een gezonde aarde.

Voor het maken van een afspraak, meer informatie of mijn website, klik hieronder.

Graag tot ziens, hartegroet Elizabeth

 

Ik ben aangesloten bij de volgende verenigingen:

ANVAG - Algemene Nederlandse Vereniging voor Ayurveda Geneeskunde