Vind nu een alternatief arts / therapeut in

Angelsspirit


Angelique van Tellingen
Seringstraat 40
3551 TL Utrecht
Utrecht
030 7851453

www.angelsspirit.nl
info@angelsspirit.nl
 
Disciplines:
Auratherapie, Chakratherapie, Energetische Therapie, Holistische therapie, Journey - de Helende Reis, Massage (alle vormen vallen hieronder), Reiki
 
Omschrijving:
Mijn naam is Angelique van Tellingen, geboren in 1968, getrouwd en moeder van een prachtzoon.

Ik ben begonnen met intuïtieve trainingen. In april 2006 heb ik mijn Reiki-Master titel in ontvangst mogen nemen. Sinds april 2007 ben ik gecertificeerd Aura- en Chakrahealer en Reader in juli 2008. Het behalen van mijn diploma Basis Medische Kennis zorgde ervoor dat ik me officieel kon aansluiten bij beroepsverenigingen.
angelsspirit utrecht

Angelsspirit heeft nu een eigen praktijkruimte aan huis. Van de behandelingen die ik aan mijn cliënten geef, krijg ook ik innerlijke rust en energie. Ik kan de volgende behandelingen bieden:


Reading
Een reading is een manier om meer over jezelf of de processen waarin je zit te weten te komen.
Bij een reading kom ik in een bepaalde trans, zodat ik in contact kan komen met wie je in wezen bent. Dat doe ik door de energie die in-(Chakra) en om-(aura) je heen zit zonder oordeel te bekijken.
In deze energie ligt allemaal informatie opgeslagen.

Healing
Met een healing breng ik evenwicht in lichaam en geest en laad deze weer op.
Door de verschillende healingsvormen kun je er voor kiezen het lichaam wel of niet aan te raken. De healingsvormen hebben hun eigen unieke werking.

Intuïtieve Ontspanningsmassage
Een intuïtieve ontspanning massage stimuleert de bloedsomloop, ontspant de spieren en relaxt de geest. De massage zoals je die van mij ontvangt is niet op klachten gericht, maar een ontspanning massage. Ik masseer je als mens en niet als lichaam met klacht. Het gaat om je totale welzijn, ofwel hoe je er lichamelijk, emotioneel, mentaal, spiritueel en sociaal aan toe bent. Wel biedt de samenhang tussen die aspecten een unieke mogelijkheid: een aanraking kan weldadig werken op veel meer dan alleen het fysieke.

De Helende Reis
De Helende Reis onderscheidt zich in twee verschillende delen.
De Emotionele reis, waarmee je met je aandacht bij jezelf naar binnen gaat, onder begeleiding reist door de emotionele lagen naar de bron en langs de dezelfde weg terug omhoog.
De Fysieke reis: hier ga je onder begeleiding, met de aandacht, gevoel en energie naar een plek in je lichaam, en onderzoeken we welke emotie of gebeurtenis daar zit.

Reiki
Als iemand lichamelijk niet in orde is, dan is dat een teken dat deze persoon op fysiek niveau niet in balans is. Door een Reikbehandeling komt er extra energie beschikbaar voor het lichaam en op dat moment kan het lichaam met die extra energie aan het herstel beginnen. Het lichaam heeft een zelfgenezend vermogen. Denk aan een schaafwond. Het lichaam zorgt er voor, zonder enige hulp van buitenaf, dat de wond heelt. Reiki-energie ondersteunt dat zelfgenezende vermogen van het lichaam. 

Voor het maken van een afspraak, meer informatie of mijn website, klik op de afbeelding hieronder. 
Graag tot ziens.
angelsspirit utrecht angelique van tellingen
 

Ik ben aangesloten bij de volgende verenigingen:

BHET - Beroepsvereniging Holistisch Energetisch TherapeutRING - Stichting Registratie Instituut Natuurgerichte Gezondheid