Vind nu een alternatief arts / therapeut in

Holistisch Centrum De Bron


Johan Woolderink
Zwartemeerweg 23
8317 PA Kraggenburg
Flevoland
0527 203316
06 36320803

www.debron.nu
j.woolderink@planet.nl
 
Disciplines:
Bloesemtherapie, Coaching & Counseling, EMDR, Voetreflextherapie
 
Omschrijving:
Ik ben opgeleid tot sociaal psychiatrisch verpleegkundige. Van 1971 tot 1994 ben ik werkzaam geweest in de geestelijke gezondheidszorg, waarvan de laatste 17 jaar bij een RIAGG. Binnen de gezondheidszorg heb ik altijd een leidinggevende functie gehad.

Ik heb steeds gezocht naar een verbinding tussen de reguliere en alternatieve gezondheidszorg. Binnen de alternatieve richting heb ik me onder anderen bekwaamd in: voetreflexzonemassage, energie en chakrabehandeling, intuïtieve- en releasemassage en Bach bloesems remedies. Ik heb me verder verdiept in de verschillen en overeenkomsten tussen de westerse en oosterse religies. Vanaf 1995 ben ik als holistisch therapeut werkzaam in mijn eigen praktijk: De Bron.

Praktijk De Bron
In mijn praktijk voor psycho-sociale hulpverlening werk ik met voetreflexzone- en lichaamsmassage, magnetiseren, visualiseren en geleide fantasie. Ik voer therapiegesprekken, op basis van verschillende stromingen binnen de psychotherapie, met zowel volwassenen als kinderen, individuen en (echt)paren. Ik heb een BIG - registratie (beroepen individuele gezondheidszorg) een registratie bij het ministerie van WVC.

Nieuwetijdskinderen
De laatste jaren is het een veelvoorkomend begrip. Dat komt vooral doordat er meer aandacht voor kinderen is die niet precies passen in de gangbare verwachtingen en beelden die ouders / opvoeders/ leerkrachten hebben van kinderen. Zij passen niet binnen de bestaande hulpverlening en geven vaak problemen binnen het onderwijs.

Het kijken naar kinderen vanuit de nieuwe tijd het aanbrekende Aquarius(2000-4000) tijdperk is vooral gebaseerd op het gegeven dat deze kinderen reageren vanuit hun gevoels - en intuïtieve wereld en veel minder vanuit hun denken. Dit geeft vaak communicatieproblemen en onbegrip.
Deze kinderen worden binnen de reguliere zorg vaak gediagnosticeerd als ADHD (in het nederlands: aandachtstekort met hyperactief gedrag) of PDD - NOS (ontwikkingsstoornis vaak op emotioneel / motorisch en sociaal gebied)

Wrattenbehandeling
Het is mogelijk door met mijn handen de wratten te bestrijken deze te laten verdwijnen. Dit gebeurd door middel van energie.

In ongeveer 80% van de gevallen blijven de wratten weg, waarom niet bij die andere 20% is voor mij ook onduidelijk.

De behandeling is geheel pijnloos en duurt ongeveer 5 à 10 minuten. De wratten verdwijnen meestal in de loop van 3 weken na de behandeling.

Soms is het nodig om een of twee keer terug te komen. U betaalt bij de eerste keer eenmalig € 15,- contant. Als de wratten na maximaal 3 behandelingen niet verdwenen zijn krijgt u uw geld terug.

Behandeling na telefonische afspraak. Voor meer informatie, kijk op www.debron.nu.