Vind nu een alternatief arts / therapeut in

Praktijk voor Bioresonantie


Manoe Romeijn
Lodwijkstraat 35
9724 BE Groningen
Groningen
050 4095200

www.groningenbioresonantie.nl

 
Disciplines:
Bio-resonantie therapie
 
Omschrijving:
Bioresonantie
De basis van Bioresonantie berust op inzichten en ontwikkelingen uit de Biofysica. De Biofysica is de gedachte dat het gehele lichaam bestaat uit cellen, die trillen op bepaalde frequenties en daardoor met elkaar in verbinding staan. Als er een ziekte optreedt dan is de verbinding van het optimaal trillen tussen de cellen belemmerd, waardoor de cellen niet meer goed kunnen functioneren, waardoor de energie niet goed kan doorstromen.

bioresonantie groningenTijdens de therapie worden de verstorende trillingspatronen door het Bioresonantie-apparaat gecorrigeerd en geoptimaliseerd. Dit gebeurd d.m.v. koperen ballen/staven of een elektrode die de patiënt vasthoudt of die tegen het lichaam aan wordt gehouden.

Gevolg is dat de belastende stoffen die u ziek maken, worden vrijgemaakt en uitgescheiden door organen zoals blaas, longen, darmen en huid. Met als gevolg dat het zelfgenezend vermogen - het immuumsysteem - van het lichaam zo weer z'n werk gaat doen.
Op mijn website welke ik speciaal voor bioresonantie heb, kunt u meer lezen over deze prachtige methode en wat er mogelijk is. www.groningenbioresonantie.nl  

Welke klachten zijn te behandelen?
Het meest bekend zijn de acute- en chronische allergieën, hetgeen zich meestal uit in bv. eczeem of astma, maar ook in darmklachten. Denk bij huilbabies altijd aan melkallergie. En bij hooikoorts uit de allergie zich in snotteren, tranende ogen, jeuk in de keel/verhemelte en 'n grieperig gevoel.

Verder ook allerlei pijnklachten zoals hoofdpijn/migraine, maar ook (sport)blessures zijn goed te behandelen.
Chronische vermoeidheid, hormonale klachten, hoge bloeddruk, KNO problemen. Gevolgen van vaccinaties, ADHD, wratten, gewrichtsklachten door reuma, jicht en rugpijnen door overbelasting..
Schimmelinfecties, ontstekingen, allerlei belastingen bv. kleur- of E-stoffen zijn goed te behandelen.

Het consult
Het eerste consult duurt zo'n 1 1/2 uur en vervolgconsulten ongeveer een half uur tot drie kwartier. De tijd tussen de consulten is afhankelijk van uw klacht. In het begin zullen de consulten over het algemeen wat frequenter plaats vinden. Als het een stuk beter gaat, dan zal de tijd steeds langer worden, waarna u weer kontakt opneemt, indien dat nog nodig mocht zijn.

Het is moeilijk van te voren in te schatten hoeveel consulten iemand nodig heeft. Dat kan aan de leeftijd/conditie van de patiënt liggen, maar wat nog belangrijker is: hoe lang iemand de klacht al heeft en wat voor onderdrukkende geneesmiddelen hij/zij daarvoor geslikt heeft. Uiteraard speelt de familiare belasting ook een grote rol in deze.

Bereikbaarheid
Tussen 9 en 10 uur ben ik iedere werkdag te bereiken op telefoonnummer: 050-4095200. Na 10 uur wordt de telefoon doorgeschakeld naar mijn antwoordapparaat of mijn secretaresse, die wel boodschappen aannemen, maar geen afspraken maken.

Ongeveer 85% van de zorgverzekeraars vergoeden de consulten.
Wel afhankelijk van welk pakket u afgesloten heeft.
Een verwijsbrief van uw huisarts is niet nodig...