Vind nu een alternatief arts / therapeut in

Studio Sano


Janneke van Dijk
Bosveld 435
5403 AL Uden
Noord-Brabant

06 51752895

www.studiosano.nl
info@studiosano.nl
 
Disciplines:
Tenen Lezen, Voetreflextherapie
 
Omschrijving:
Bij Studio Sano kunt u terecht voor:
 * Schoonheidsverzorging      
* Huidverbetering / huidverjonging
* Pedicure (geregistreerd voor diabetes- & reumapatiënten)
* Visagie (tevens bruidsarrangementen)
* Voetreflexzonetherapie
* Manicure
* Ontspannende massages
* Gewichtscontrole
* Vitaliteit en energie
* (Sport)voeding

Wat is reflexzonetherapie?
Reflexzonetherapie is een natuurgeneeswijze die al duizenden jaren geleden als therapie werd toegepast in landen als Egypte, China en India. Reflexzonetherapie gaat uit van het principe dat onder andere op handen en voeten gebieden (reflexzones) liggen die corresponderen met de organen, klieren en andere delen van het lichaam. Blokkades in het lichaam (storingen in de energiedoorstroming) kunnen door deze zones te masseren opgeheven worden, zodat het lichaam weer in balans kan komen.
 
De stimulatie van de reflexpunten bewerkstelligt in de corresponderende organen en weefsels een betere doorbloeding, zorgt voor afvoer van afvalstoffen via het lymfesysteem en draagt bij aan de balancering van het meridiaanstelsel. Op deze manier wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam ingeschakeld. Dit geeft de meest natuurlijke vorm van herstel.
Reflexzonetherapie is een holistische therapie, waarbij niet alleen gekeken wordt naar de klacht, maar ook naar de leefwijze van de cliënt. Het is een veilige en natuurlijke behandelwijze voor klachten op velerlei gebieden.

Wat is tenen lezen?
Tenen Lezen is een manier om zelfkennis op te doen en om gedragspatronen te duiden, het vertelt iets over de persoonlijkheid en de gemoedstoestand. Door de stand van de voet, de tenen en de nagels wordt grotendeels bepaald hoe er met situaties en prikkels wordt omgegaan. Tenen en voeten vertellen veel over onszelf. De lengte, spreiding, dikte, en kromming geven informatie over het karakter en de levensomstandigheden. Tenen weerspiegelen eigenschappen als onzekerheid, angst, vertrouwen, ambitie en het vermogen om liefde te geven en te ontvangen. Tijdens het lezen letten we op een groot aantal kenmerken zoals afmeting, vorm, stand van de tenen ten opzichte van elkaar, nagels, verkleuringen en eelt.

Het doel van tenen lezen is om mensen een spiegel voor te houden, waardoor inzicht ontstaat en belastende levenspatronen duidelijk worden. Het lezen van de emotionele beleving heeft niets met toekomstvoorspelling te maken, eerder met karakterbeschrijving.

Tenen spreken niet alleen een duidelijke taal, maar ook de waarheid.

Iedereen kan ze leren te verstaan.

Tenenlezen gaat uit van het holistische principe: Lichaam en geest vormen een onlosmakelijk geheel en dus kun je in een deel (de tenen) het geheel (de persoon) weerspiegeld zien. Elke teen reflecteert een bepaalde emotie of energie. De tenen van de rechtervoet laten zien hoe je met rationele zaken omgaat en de tenen van de linkervoet hoe je met emotionele zaken omgaat.


Graag tot ziens bij Studio Sano.
 

Ik ben aangesloten bij de volgende verenigingen:

RBCZ - Register Beroepsbeoefenaren Complementaire ZorgVNRT - Vereniging van Nederlandse Reflexzone Therapeuten