Vind nu een alternatief arts / therapeut in

Santura, natuurlijk gezond


Liesbet Muijlwijk
Patrimoniumstraat 2
3971 MS Driebergen
Utrecht
0343 755377

Liesbet Muijlwijk op TwitterLiesbet Muijlwijk op LinkedInDeelnemer Alternatieve Kadobon
www.santura.nl
info@sjamoni.nl
 
Disciplines:
Colon Hydro Therapie, Kinesiologie, Meditatie, NEI - Neuro Emotionele Integratie, NLP - Neuro Linguïstisch Programmeren, Omega Health Coaching, Regressie- Reïncarnatietherapie
 
Omschrijving:
darmreiniging leverreiniging gezondheid nlp nei liesbet muijlwijk driebergen utrecht
Santura, natuurlijk gezond te Driebergen (nabij Utrecht) is een energieke gezondheidspraktijk waar ervaren behandelaars Colon Hydrotherapie (darmspoeling) toepassen. We werken met Levend Bloed Analyse en begeleiden bij leverreiniging. Diverse behandelmethoden, lezingen over voeding, gezondheid, bewustwording en boeiende workshops.

 

Je kunt hier klikken om een afspraak te boeken via de website.

 

Bekijk ons unieke lidmaatschapssyteem, waardoor deze therapie ook voor jou toegankelijk wordt!
Voor slechts € 31,- per maand kun jij al een aantal colon Hydrotherapie behandelingen krijgen.Detoxen om je Vitaliteit terug te krijgen

Een gezonde dikke darm is voorwaarde voor een goede gezondheid.

Colon Hydrotherapie is een comfortabele en effectieve manier van darmreiniging. Een gezonde dikke darm betekent veel meer dan een probleemloze stoelgang.

 Veel mensen gaan ervan uit dat je minder goed in je vel komt te zitten zodra je boven de 30 of 40- jarige leeftijd komt.

“Grote onzin”, vind Liesbet. “ Ikzelf ben nu, als 50 plusser, veel fitter dan toen ik tussen de 20 en 30 was”. Dit heeft alles te maken met de aan- of afwezigheid van afvalstoffen in ons lichaam en het detoxen begint in de darmen.

Wat is Colon Hydrotherapie?
Tijdens een colonhydrotherapie behandeling worden de darmen gereinigd met schoon gefilterd water op lichaamstemperatuur. Dit wordt gedaan met behulp van een apparaat wat de druk in de darm in de gaten houdt. Via ditzelfde apparaat wordt het water wat uit de darm komt ook weer afgevoerd. Het afgevoerde water loopt via een verlichte buis rechtstreeks naar de riolering (er komen dus geen luchtjes vrij). Via de buis is te zien wat er uit de darmen loskomt. Mensen zijn vaak verbaasd over de substanties welke hun lichaam blijkbaar zo lang hebben bewoond.

Discretie staat hoog in het vaandel. “Dit betekent dat wij uitermate zorgvuldig omgaan met vertrouwelijke informatie, maar ook dat wij er alles aan doen om je volledig op je gemak te stellen,” legt Liesbet uit. Voor de colon hydrotherapie behandeling is het belangrijk dat er een hoge mate van ontspanning is. Daarom doen we er alles aan om deze ontspanning te bevorderen.

Ruimteverhuur en missie
De ruimtes op de bovenverdieping worden per dagdeel te huur aangeboden vanaf € 25,- (excl.btw) aan ondernemers die soortgelijke diensten aanbieden. De missie van Liesbet is om met meerdere ondernemers een volledig centrum op te zetten, waarbij mensen worden begeleid om een omschakeling te maken naar een gezondere levensstijl, zowel fysiek als mentaal en emotioneel.


Overige Therapien waarvoor je bij Santura terecht kunt:

Levend Bloed Analyse is uitermate geschikt voor de detectie van het candida-syndroom, parasieten en vitaminen tekorten (met name vitamine B12), het aantonen van een overbelasting van de lever en vervuiling van de darmen, het laten zien van het zogenaamde Leaky Gut Syndrom (lekke darm) en afwijkingen aan het immuunsysteem en vele andere ziekmakende condities. In sommige gevallen is ook de aanwezigheid van de Borrelia bacterie (ziekte van Lyme) te zien.

Kom je voor twee analyses, dan kan je bij de tweede analyse kijken of je bloed verbeterd is door eventuele aanpassingen in je levensstijl of het gebruik van de aanbevolen supplementen.

Rouleau vorming (darmbelasting)

Na een reinigingskuur

 

OMEGA NEI Health Coaching
liesbet muijlwijk omega nei health coachingDe missing link in de natuurgeneeswijzen is het aanpakken van de onbewuste sabotagemechanismen die iemand ziek houden. 
Ω OMEGA NEI Health Coaching is een nieuwe ontwikkeling welke minimaal gebruikt maakt van geneesmiddelen, vitaminen en kruiden maar geheel werkt met de lichaamsintelligentie. Het verbetert het functioneren van het immuun-systeem en coördineert het lichaam om beter te gaan ontgiften, te regenereren en zichzelf te herstellen van chronische ziekten.

De resultaten van de behandeling met deze technieken zijn bijzonder te noemen: men ervaart een snel directe en positieve reactie.Ik kan je meer vertellen in een informatief gesprek. Lijkt het je wat of wil je meer informatie,kijk dan op de website: www.santura.nl of bel 0343-755 377
 

Ik ben aangesloten bij de volgende verenigingen:

BCHT - Beroepsgroep voor Colon Hydro TherapieVIV - Vereniging Integrale Vitaliteitkunde