Vind nu een alternatief arts / therapeut in

Wellness & Massage Studio


Marjorie Alfred
Vlietsend 9A
1561 AA Krommenie
Noord-Holland
06 23575278

www.wmstudio.nl
info@wmstudio.nl
 
Disciplines:
Ayurveda, Colon Hydro Therapie, Hot Stone Massage, Massage (alle vormen vallen hieronder), Voetreflextherapie
 
Omschrijving:
wellness en massage krommenie darmspoeling colonhydrotherapie

Wij zijn op 5 Juni 2007 gestart met onze Wellness & Massage studio. Wij zijn gediplomeerde massage therapeuten. Marjorie Alfred is de eigenaresse en heeft haar opleiding gevolgd bij opleidingsinstituut Anand in Huizen. Daarnaast hebben wij onze opleiding voor Colonhydrotherapie (hoge darmspoeling) gevolgd bij Lissette Timmermans in Delft.


Wij bieden momenteel de volgende behandelingen aan:

 • Hotstone massage 
 • Ayurvedische massage
 • Deel massage 
 • Voetreflextherapie
 • Klassieke massage 
 • Kruidenstempel massage
 • Detox kuur 
 • Afval- en gewichtsbeheersing
 • Hoge darmspoeling 
 • Verwenarrangementen
 • Body pakkingen 
 • Stoelmassage

Massage behandelingen
Wij bieden verschillende vormen van massage aan. Een weldaad voor uw lichaam en geest. 

Een Hotstone massage is een massage met warme stenen. Tijdens onze Hotstone massage maken wij gebruik van basaltstenen.  De warmte van de stenen dringt tot diep in de spieren en botten door, hierdoor verdwijnt vermoeidheid en spanningen in het lichaam. Een klassieke massage kan zowel lichamelijk als geestelijk heel goed preventief werken voor het behoud van een goede gezondheid!. Tijdens een klassieke ontspanningsmassage worden zowel de rug, nek, schouders, armen en benen gemasseerd. Deze massage werkt niet alleen ontspannend, maar ook wordt er weer positieve energie opgewekt. Als aan een massage nog kruiden en aromaten samen met de weldoende warmte toegevoegd worden, is het gegarandeerd genieten. Dit gebeurd bij de kruidenstempel massage. Spanningen lossen op en de huid krijgt een zuiveringsbehandeling. Bij een ayurvedische massage krijgen lichaam en geest aandacht, waardoor er rust en ontspanning kan ontstaan. In de massage wordt gebruik gemaakt van ruime hoeveelheden kruidenoliën, die afgestemd zijn op uw constitutie of klacht en waar het gehele lichaam ruim de aandacht krijgt. Het is mogelijk om voor een deelmassage te kiezen die korter is dan een totaalmassage. Nek- en schouderklachten komen bijvoorbeeld erg vaak voor.
Speciaal voor op de werkvloer of het kantoor bieden wij ook stoelmassage aan. Een regelmatige stoelmassage is beslist geen overbodige luxe in een omgeving waar hard en intensief gewerkt wordt. Het ontspant de spieren en werkt preventief tegen klachten. De geest wordt frisser en het bevordert de concentratie. Men kan de kleren aanhouden en er wordt geen olie gebruikt.

Bodypakking
We verzorgen 3 soorten pakkingen:
 • Algenpakkingen. De algen die gebruikt worden bevatten vele mineralen, eiwitten, vitamines, foliumzuur en vele spoorelementen. Wanneer de algen worden opgenomen door de huid, wordt deze gevoed, gereinigd en verstevigd.
 • Anti-stress pakkingen. Dit om al uw zorgen achter u te laten en uw lichaam en geest helemaal stressvrij te maken.
 • Chocolade pakkingen. De nieuwste trend in wellnessbeleving! Cacao-ingrediënten beïnvloeden de huidsensoren en hebben een kalmerende werking op het lichaam. De ervaring van de warme chocolade die op de huid verdeeld wordt is uniek en onvergelijkbaar.

Colonhydrotherapie
Colonhydrotherapie is zowel een fysiek als een mentaal proces. Door onze onnatuurlijke leef- en voedingswijze zoals stress, ongezonde voeding, gebrek aan beweging, roken, alcohol en dergelijke, ontstaat een verkeerd functionerende darm, die problemen krijgt met het uitscheiden van afvalstoffen. Dit leidt tot vorming van gifstoffen, die via de darmwand in de bloedbaan terecht komen. Colonhydrotherapie berust op het ontgiften van het bloed. Door de dikke darm te vullen met gezuiverd water wordt de opgepropte en aangekoekte inhoud opgeruimd. Zoals bij het fysieke proces het oude afval opgeruimd wordt, zo gebeurt dit ook bij het mentale proces.
Oude, misschien onverwerkte emoties worden tijdens de reiniging opgeruimd. Hierdoor komt er meer ruimte voor nieuwe zaken in het leven. Colonhydrotherapie wordt ook wel hoge darmspoeling genoemd. 

Voetreflextherapie
Voetreflexologie heeft als uitgangspunt dat alle organen en lichaamsdelen corresponderen met reflexzones in de voet. Door de reflexzones te masseren, stimuleren we de organen. Hierdoor ontstaat een betere doorbloeding, waardoor de afvoer van afvalstoffen via het lymfesysteem en de meridianen (energiebanen) wordt gestimuleerd. Daarmee wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam gestimuleerd zodat het natuurlijk evenwicht wordt hersteld. 
moederdagkado beauty massage kadobon cadeaubon verwenbonWellness & Massage Cadeaubon voor een onvergetelijk ervaring.
Wellicht is het een leuk idee om een vriend, vriendin of familielid eens te verrassen met een heerlijke massage als cadeau. Ideaal als Moederdagkadootje of als bedankje voor een goede vriendin...

 

Ik ben aangesloten bij de volgende verenigingen:

NOAG - Nederlandse Orde van Alternatieve GenezersVBAG - Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze