Vind nu een alternatief arts / therapeut in

V & M Plus


Hilde Griffioen
Fazantenkamp 727
3607 DS Maarssen
Utrecht

06 13868105

www.hildegriffioen.uwstudio.nl
hildegriffioen@hotmail.com
 
Disciplines:
Hot Stone Massage, Massage (alle vormen vallen hieronder), Quantum Touch, Shiatsu, Stoelmassage
 
Omschrijving:
massagepraktijk dharana maarssenMijn naam is Hilde Griffioen. Na jaren in de gezondheidszorg gewerkt te hebben ben ik in 2006 begonnen met een massage opleiding van 3 jaar. Het vak heeft mij helemaal gegrepen! Op 1 oktober 2009 heb ik mijn praktijk aan huis geopend en sinds 1 mei 2010 werk ik alleen nog maar in mijn praktijk.

V & M Plus kan u de volgende behandelingen bieden:

Integrale Lichaamsmassage
massage maarssen hilde griffioenIntegrale Lichaamsmassage combineert de Oosterse en Westerse massagetechnieken om een massage te kunnen bieden die op dat moment het beste bij u past. Er wordt naar de totale mens gekeken en niet alleen naar de klacht. De westerse technieken zijn de kneed- en rol-technieken, u waarschijnlijk wel bekend. De Oosterse technieken zijn o.a. de grepen die in de Shiatsu worden gebruikt. (Shiatsu betekent druk met de vinger). U krijgt een massage waarbij de meridianen worden gestimuleerd en waarbij belangrijke punten extra aandacht krijgen. Het krijgen van een massage bevordert de lichamelijke en geestelijke rust en ontspanning. Het bevorderd de lichamelijke conditie, het versoepelt de spieren, de bloedcirculatie wordt gestimuleerd waardoor afvalstoffen of pijnlijke knoopjes in uw spieren ) worden afgevoerd.

Holistic Pulsing
holistic pulsing maarssen hilde griffioenHolistic pulsing is een helende behandelmethode die het lichaam terug brengt naar een ontspannen, natuurlijke staat van zijn. De kracht van de methode ligt in de zachtheid van de werkwijze. Het lichaam bestaat voor 75% uit water, door het ritmisch in beweging brengen van dit water onstaat een diepe ontspanning. Ieder lichaam heeft een eigen ritme waarin het het prettigst geschud wordt. U ligt aangekleed op de behandeltafel, u kiest zelf of u op uw rug of buik wilt liggen. Een van de uitgangspunten van Holistic Pulsing is acceptatie van dat wat er is. Niets hoeft anders, alles is al goed.

Chinese Voetreflextherapie
Chinese Voetreflex is een massage die gebaseerd is op de oude orginele Chinese voertmassageprincipes. De Chinezen passen deze voetmassage, met zeer goede resultaten, al bijna 4000 jaar toe. Hun kennis op dit terrein is dan ook ongelooflijk. Ze gebruiken deze massages om tot op hoge leeftijd vitaal te blijven, om hun gezondheid te behouden of als er klachten zijn deze te verminderen of te verhelpen.

Quantum Touch
quantum touch maarssen hilde grifiioenQuantum Touch is een zeer simpele en toch bijzondere techniek die het zelfhelende vermogen van het lichaam aanspreekt. Er wordt d.m.v. ademhalingstechnieken en visualisaties van de behandelaar een hoog trillingsveld gecreeerd rondom de te behandelen plek. Deze hoge trilling zet de zelfgenezingskracht in werking, daar waar het lichaam het nodig heeft. Deze trilling wordt doorgegeven door mijn handen. Pijn en ontstekingen kunnen verminderen en genezingsprocessen kunnen sneller verlopen. Het is voor diverse klachten geschikt, o.a. bij rugklachten, nekklachten, migraine, hoofdpijn, ontstekingen, maar ook scheefstand van de heupen, het bekken en de schedelrand zijn allemaal goed te behandelen.


Stoelmassage Shiatsu
stoelmassage shiatsu maarssen hilde griffioen drahana massagepraktijkStoelshiatsu is een Japanse drukpuntmassage op hoofd, nek, schouders, rug, armen en handen ter bevordering van de lichamelijke en geestelijke conditie en ter voorkoming van aan het werk gerelateerde ziekten, zoals stress en RSI. We leven in een drukke wereld vol informatie, actie en vaak te weinig ontspanning. Dit zorgt voor een toenemende spanning die een duidelijke oorzaak is van gezondheids problemen. We zitten en werken langer in dezelfde houding met veel repeterende bewegingen. Dit leidt tot spanning en stijfheid in de spieren, vooral in hoofd, nek schouders, rug en armen. Dagelijkse stress geeft klachten als hoofdpijn, slapeloosheid, irritaties en vermoeidheid.


Voor vragen of meer informatie kunt u mijn website raadplegen of bellen met 06 13868105. 
Graag tot ziens.
 

Ik ben aangesloten bij de volgende verenigingen:

FAGT - Federatie voor Additief Geneeskundig TherapeutenRBCZ - Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg