Vind nu een alternatief arts / therapeut in


Nel ter Veen
Scharwoudestraat 22
8304 CN Emmeloord
Flevoland
0527 612202
06 43135013

www.nelterveen.nl
nelterveen@planet.nl
 
Disciplines:
Bloesemtherapie, Emotioneel Lichaamswerk, NEI - Neuro Emotionele Integratie, Reiki
 
Omschrijving:

Als je 'lekker in je vel' zit gaat het goed met je.

Dat is dan meestal te danken aan een goed evenwicht tussen je lichaam, gevoel en emotie.

Soms zijn er momenten dat het even niet zo is.
Je evenwicht is dan verstoord. De energie blijft dan 'zitten' waardoor je energiestroom geblokkeerd raakt. Het gevolg is dat de gewone, dagelijkse spanningen, zowel lichamelijk als geestelijk, niet kunnen afvloeien. Je raakt gestresst, geprikkeld en minder weerbaar. 

Het is de bedoeling dat de energie die 'vast' zit weer gaat stromen. Dan kan er weer ruimte komen, inzicht en innerlijke rust. Door er mee aan de slag te gaan zul je beter bij je eigen gevoel komen. 


Omdat ik meerdere hulpmethodes heb geleerd kun je bij mij in overleg kiezen wat er op dit moment goed voor je is.

NEI helpt om oude, blokkerende momenten op te zoeken, die nu nog zorgen voor disbalans of/en lichamelijke pijn. Door nieuwe patronen te ontwikkelen bij jezelf ga je deze emoties (die belemmeren om gezond en gelukkig te zijn) verwerken en er nieuwe voor in de plaats zetten. Dit doen we met gebruik van spiertesten volgens een vaststaand protocol.
We zoeken samen naar de helpende methode en dat is het materiaal waar je mee aan de slag gaat in het dagelijkse leven.

Holistic Pulsing is de methode die je lichaam de kans geeft om via het ritmisch schudden weer in balans te komen (opheffen energieblokkades).
Je ligt hierbij gekleed op de massagetafel. Je krijgt beter contact met je lichaam, en kunt dichter bij je gevoel komen. Door de doorstroming krijg je nieuwe levensenergie. Holistic Pulsing is op zichzelf een volledige behandelmethode en kan ook goed worden toegevoegd aan andere therapie vormen. De beste manier om te weten hoe het voelt, is natuurlijk door het te ervaren. Dan pas voelt je wat het met je doet en hoe ontspannend het is.

Spirituele behandeling. Dit is een behandeling waarin Reiki de basis is. Reiki is (levens)energie doorgeven. Je ligt gekleed op de massagetafel.
Er kan geleide meditatie bij komen, of ik gebruik andere methodes gericht op kleur en vormen. De spirituele behandeling geeft vaak inzicht in waar men mee bezig is, en is lekker ontspannend.

Bach Bloesem Remedies
De Bach Bloesem Remedies werden gecreëerd in de jaren 30 door Eduard Bach, een Engelse arts, bacterioloog en immumoloog. Zijn filosofie, “Zolang de Ziel, het Lichaam en de Geest in harmonie zijn, zijn we immuum voor ziekte”, was zijn tijd ver vooruit. Dr. Bach heeft de laatste 10 jaren van zijn leven gewijd aan de verkenning en bestudering van de 38 vormen van gedrag en emoties, die hij identificeerde als de belangrijkste oorzaak van ons lijden. 


Zit je niet lekker in je vel? 

  • Ben je er van overtuigd dat je meer kunt, en het lukt je niet?
  • Heb je een minderwaardigheid probleem?
  • Heb je slaap problemen?
  • Ben je onzeker?
  • Ben je gestresst?
  • Zit je emotioneel in de knoop?
  • Heb je herhaaldelijk lichamelijke klachten zoals rug- nek- of hoofdpijn?
  • Ben je overspannen? 

Als je hier zelf serieus aan wilt werken en er tijd en energie voor over hebt, maak dan gerust een afspraak of bel mij voor extra informatie. Graag tot ziens.
 

Ik ben aangesloten bij de volgende verenigingen:

VIV - Vereniging Integrale Vitaliteitkunde