Vind nu een alternatief arts / therapeut in

Praktijk Renée Merkestijn voor HSP Healing Retraites


Renée Merkestijn
Kerkstraat 24
9463 RB Eext
Drenthe
0592 858710
06 22104868

Renée Merkestijn op TwitterRenée Merkestijn op FacebookRenée Merkestijn op LinkedIn
www.reneemerkestijn.com
reneemerkestijn@hotmail.com
 
Disciplines:
Auratherapie, Chakratherapie, Coaching & Counseling, Emotioneel Lichaamswerk, Energetische Therapie, Holistische therapie, Hot Stone Massage, Kunstzinnige Therapie, Magnetiseren, Mandala's , Massage (alle vormen vallen hieronder), Meditatie, Mindfulness, Quantum Touch, Stressconsultant
 
Omschrijving:

Praktijk Renée Merkestijn

Voor hooggevoelige en stressgevoelige mensen

HEALING, COACHING, RETRAITES

Energetisch therapeute en intuïtief coach Renée Merkestijn biedt deskundige hulp als je door hooggevoeligheid of stressgevoeligheid het leven lastig vindt of even vastloopt.


Zoek je innerlijke rust en een plezierig, vervuld leven?
 
Wil jij je ware doelen bereiken en daar energie voor krijgen?
 

Neem dan gerust contact op. Of je nu kiest voor een praktijk consult of healing,  een cursus of retraite, je vindt innerlijke rust en de concrete oplossingen die je zoekt.

Therapievormen

Ik ben een erkend en gediplomeerd energetisch therapeute, coach/counselor, stresscounselor en masseur. Ik maak gebruik van een breed scala aan technieken, waaronder aandachtgerichte therapie, healing en reading, coaching, (stress)counseling, transactionele analyse, emotioneel lichaamswerk, geleide meditaties, ademtechnieken en massages.

Daarnaast werk ik graag buiten in de natuur, wat op zichzelf al helend werkt. Dit doe ik in de retraites, maar wandelcoaching of een healing of gesprek in mijn prachtige cottagetuin zijn altijd mogelijk. 

Inspiratiebronnen

De natuur, Elaine Aron, Eckhart Tolle, Mooji, Byron Katie, Jon Kabatt Zinn, Osho, Stephen Covey, Anodea Judith, Barbara Ann Brennan, Abraham Hicks, Neale Donald Walsch, Sanaya Roman, Boeddha, Michael en nog vele anderen.

 

Testimonials

Praktijk: Renée beschikt over een ruime dosis ervaring en behandeltechnieken waarmee zij samen met intuïtie en creativiteit mensen inzicht geeft en de balans kan herstellen. Zij heeft een warme, uitnodigende persoonlijkheid. Er is niets zweverigs aan Renée en haar praktijk. Zij is down to earth en realistisch. Bij haar ben je in goede handen. J.G.

 

Retraite: Na een aantal zware jaren en signalen van mijn lichaam dat ik tegen een burn-out aan zit was het voor mij duidelijk dat er iets moest veranderen. Uiteindelijk ben ik bij Renée terecht gekomen voor een vijfdaagse retraite. Om even de drukke stad en het drukke leven te verruilen voor een prachtige rustige omgeving was alleen al een verademing. Ik voelde me meteen thuis bij Renée. Alles was mogelijk. Er was voldoende tijd voor ontspanning en er waren genoeg mogelijkheden om tot rust te komen. Alle thema's waar ik aan wou werken zijn aan bod gekomen en ik heb voldoende handvatten gekregen om ook thuis dit voort te zetten. Ik ben met een opgeruimd en positief gevoel naar huis gegaan na 5 dagen. Ben je op zoek naar rust of wil je aan specifieke thema's werken om je leven weer op de rit te krijgen dan kan ik de retraite bij Renée zeker aanraden!  C.E.

 

HSP cursus: Na vele boeken/informatie over HSP gelezen te hebben, heb ik in deze compacte cursus in korte tijd veel  praktische handvatten en wijsheden meegekregen. Informatie die zonder een ingewikkeld theoretisch kader aangereikt wordt. Handvatten en tips waar je direct mee aan de slag kunt en die direct een verschil maken. Weten hoe jouw systeem werkt en wat je bij overprikkeling verlichting kan geven is letterlijk een opluchting! L.M.

 

Ik ben aangesloten bij de volgende beroepsverenigingen:

BHET - Beroepsvereniging Holistisch Energetisch TherapeutRING - Stichting Registratie Instituut Natuurgerichte Gezondheid