Vind nu een alternatief arts / therapeut in

Praktijk voor Natuurgeneeswijze


Afra Obdam
Driehoekweg 23
7737 PB Stegeren
Overijssel
0523 638715
06 11494176

www.afraobdam.nl
afraobdam@hotmail.com
 
Disciplines:
Quantum Touch, Sensi Therapie, Voetreflextherapie
 
Omschrijving:
quantum touch dedemsvaart overijsselMijn naam is Afra Obdam-Kappelhof.
Ik heb de driejarige HBO opleiding tot voetreflextherapeut gevolgd en heb daarna de HBO opleiding medische basiskennis gedaan. 

Ben geregistreerd Quantum-Touch therapeut en Sensi-therapeut.
Het is een prachtige combinatie die erg doeltreffend werkt.

Uit ervaring blijkt dat door de verschillende combinaties van deze therapieën mensen minder behandelingen nodig hebben en het veel sneller goede resultaten oplevert.

In mijn Praktijk voor Natuurgeneeswijzen kan ik de volgende behandelingen bieden:

Voetreflextherapie
Het behandelen van klachten door middel van reflexzonemassage op de voeten. Het is een natuurlijke manier van behandelen die samen met de reguliere gezondheidszorg kan bijdragen tot een optimale gezondheid. Het zelfgenezende vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd met als gevolg ontspanning en pijnverlichting. De therapie is in principe geschikt voor jong en oud. Ook in de zwangerschap kan dit een goede en veilige ondersteuning zijn. Voor diegene die graag op een natuurlijke manier met zijn of haar klachten wil omgaan.

Sensi-Therapie
De Sensi-therapie is erop gericht om de mensen in zijn totaliteit te behandelen.
De kern van de therapie is kort maar krachtig. Volgens een gedegen plan ga ik samen met u onderzoeken waar de oorzaak van de klachten liggen. Vaak is men zich niet bewust van het achterliggende thema. Via een biotensor, dit is een speciaal meetinstrument, maken we contact met uw energetisch lichaam dat laat zien waar de onbalans ligt. We proberen de balans weer te herstellen door middel van de diverse onderdelen.

Quantum Touch
Quantum Touch is een vorm van genezen met je handen. Het maakt gebruik van de levenskracht, een subtiele vorm van elektromagnetische energie die overal om ons heen en in ons is en bestaat uit verschillende trillingsniveaus. Bij het beoefenen van Quantum Touch laat je deze energie bewust door je lichaam stromen, via je handen naar het lichaam van de ander. Daarbij gebruik je ademhalingstechnieken en toningen om het trillingsniveau te verhogen waardoor de helende kracht versterkt wordt. Quantum Touch werkt holistisch, in de hele mens, dat wil zeggen op fysiek, mentaal en geestelijkniveau. Bij een Quantum Touch behandeling begin je met het meten van de schedelranden, de schouders en heupen om te kijken of er scheefstanden zijn. Deze scheefstanden zijn vaak eenvoudig recht te zetten. Daarna behandel je de plek waar de cliënt het probleem ervaart.

Graag tot ziens in mijn praktijk.
 

Ik ben aangesloten bij de volgende verenigingen:

LVNG - Landelijke Vereniging Natuurlijke Geneeswijzen