Vind nu een alternatief arts / therapeut in

The Reconnection Utrecht


Angela Settekorn
Simon Bolivarstraat 51
3573 ZJ Utrecht
Utrecht
030 - 22 11 333
06 - 2757 3431

www.thereconnection-utrecht.nl
info@thereconnection-utrecht.nl
 
Disciplines:
Bloesemtherapie, Natuurgeneeskunde, Reconnection - Reconnective Healing
 
Omschrijving:
Mijn grote passie is De Mens, ziek en gezond, lichamelijk, emotioneel en spiritueel. 
Mijn beroepsleven gegon in de verpleging, ik studeerde sociotherapie, werkte in de psychiatrie, studeerde Klassieke Homeopathie en gaf Duitse les op een Middelbare School. De afgelopen jaren heb ik me steeds intensiever bezig gehouden met Natuurgeneeskunde en gewerkt aan mijn officiële kwalificatie tot Natuurgeneeskundig Therapeut.

Mijn bestemming heb ik gevonden in het werk met Reconnectieve Healing®, dit indrukwekkende fenomeen in de wereld van het healen.
Met dankbaarheid en plezier begeleid ik met deze bijzondere frequenties mensen door hun persoonlijke processen. 

The Reconnection®
Oorspronkelijk waren de meridianen of acupunctuurlijnen van ons lichaam verbonden met een energetisch netwek dat onze planeet omringt. Deze netwerklijnen waren bedoeld om ons aan te sluiten aan een onmetelijk groter netwerk en ons zo met het hele Universum te verbinden. In de loop der tijden werden wij van deze lijnen losgekoppeld. The Reconnection herstelt deze verbinding.

Reconnective Healing
Reconnective Healing werkt snel, - in één tot maximaal drie sessies.
Je hoeft niet ziek te zijn om profijt te hebben van Reconnective Healing. Het kan je persoonlijke en spirituele ontwikkeling versnellen.

reconnection utrecht angela settekornReconnective Healing brengt:
  • meer energie en vitaliteit
  • beter herstel van fysieke en emotionele disbalans
  • meer innerlijke rust en evenwicht
  • versterkte intuïtie
  • persoonlijke groei
  • versnelling van het levenspad
De frequenties van Reconnective Healing zijn duidelijk waarneembaar en worden aan het begin van de healingsessie door de beoefenaar geïnitieerd. Zonder te sturen worden de frequenties op jou overgebracht. Het Universum weet waar healing plaats moet vinden. Ervaar de frequenties om je heen en geniet van een intens gevoel van één-zijn met het Universum! 

Reconnective Healing is een vaak levensveranderende ervaring. Je wordt herverbonden met je oorspronkelijke wezen en daarmee herinnerd aan een toestand van balans en gezondheid. Dit leidt tot een krachtige activering van het zelfgenezend vermogen. De heling vindt plaats op fysiek, emotioneel, geestelijk en spiritueel niveau. 

Kleding
Reconnective Healing is een vaak levensveranderende ervaring. Je wordt herverbonden met je oorspronkelijke wezen en daarmee herinnerd aan een toestand van balans en gezondheid. Dit leidt tot een krachtige activering van het zelfgenezend vermogen. 

Tarieven
Als Natuurgeneeskundig Therapeut ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging BATC. Bij een aanvullende verzekering worden mijn behandelingen geheel of gedeeltelijk vergoed door de ziektekostenverzekeraar.

Wil je meer informatie, een afspraak maken of mijn website bezoeken? Klik dan op de afbeelding hieronder. Graag tot ziens!
reconnection utrecht angela settekorn
 

Ik ben aangesloten bij de volgende verenigingen:

BATC - Beroepsorganisatie Therapeuten & Belangen Associatie Consumenten