Vind nu een alternatief arts / therapeut in

Praktijk voor Voetreflexologie en Bioresonantie


Ans Kasting
Kagertuinen 121
2172 XL Sassenheim
Zuid-Holland
0252 221684

www.anskasting.nl
info@anskasting.nl
 
Disciplines:
Bio-resonantie therapie, Voetreflextherapie
 
Omschrijving:
sassenheim voetreflextherapie en bioresonantie ans kasting zuid holland
Welkom bij de praktijk voor voetreflexologie en bioresonantie van Ans Kasting.

De praktijk bestaat sinds 2001. Ik ben gediplomeerd voetreflexzonetherapeute en heb daarnaast diverse aanvullende cursussen en opleidingen gevolgd, met name over bioresonantie-therapie.

Voetreflextherapie
voetreflextherapie sassenheimVoetreflexologie is een therapie die is gebaseerd op het feit dat je lichaam wordt weerspiegeld in de voeten. Op de voeten kun je organen, bijvoorbeeld de nieren en gewrichten zoals het schoudergewricht en alle ruggenwervels terugvinden. Als bijvoorbeeld de darmen niet goed functioneren, kan een getrainde reflexoloog dat zien dan wel voelen op de voeten. Door te masseren op die plek op de voeten die de darmen weerspiegelen, wordt het lichaam aangespoord afvalstoffen af te voeren en zichzelf te genezen. Zo worden tijdens een voetmassage alle organen, gewrichten en spieren behandeld. Deze therapie is geschikt voor kinderen en volwassenen.
Een voetreflexmassage werkt over het algemeen erg ontspannend, daarom is deze techniek ook heel geschikt als u geen duidelijke klachten heeft maar alleen een vaag gevoel van ‘ik ben zo moe’ of ‘ik zit niet lekker in mijn vel’. Voetreflexologie is een techniek die u weer zoveel mogelijk in balans brengt, zowel lichamelijk als geestelijk.

Bioresonantie
Een behandeling met bioresonantie kan verlichting geven bij complexe klachten zoals reuma, problemen met de spijsvertering en hormonale klachten. Ik werk met het L.I.F.E. systeem (Living Information Forms Energy). Het L.I.F.E. is ontwikkeld in Amerika. Met dit systeem worden de energetische frequenties gemeten van het lichaam en van alle afzonderlijke gebieden en organen. Dit gebeurt door middel van een test en na afloop daarvan bespreek ik bioresonantie sassenheim ans kasting zuid hollandde uitslag met de cliënt(e) en kiezen we samen een behandelplan.

Het L.I.F.E. systeem kan de zelfwerkzaamheid van de cellen in het lichaam door middel van trillingen activeren. Hierdoor wordt het lichaam aangezet tot zelfgenezing. Met deze methode kunnen zowel lichamelijke als geestelijke problemen worden behandeld. Deze therapie is geschikt voor kinderen en volwassenen.


De praktijk
Zowel voetreflexologie als bioresonantie kunnen verlichting geven bij een reeks van lichamelijke en geestelijke klachten. In beide therapieën staat het in balans brengen van lichaam én geest centraal. Alleen als deze beide in balans zijn, wordt een werkelijk gevoel van welbevinden bereikt.

Zonodig geef ik naast de behandelingen ter ondersteuning bloesemdruppels, homeopathische middelen en/of voedingsadviezen mee. Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Kijk even op mijn site of bel me.
Graag tot ziens.

 

Ik ben aangesloten bij de volgende verenigingen:

FAGT - Federatie voor Additief Geneeskundig TherapeutenRBCZ - Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg