Vind nu een alternatief arts / therapeut in

Yelle Massages


Yelle Wa Bwanda
Skoon 5
1511 VH Oostzaan
Noord-Holland
075 6842895
06 30398725

Yelle Wa Bwanda op Facebook
www.yellemassages.nl
info@yellemassages.nl
 
Disciplines:
Massage (alle vormen vallen hieronder), Yoga
 
Omschrijving:
sportmassage, stoelmassage en ontspanningsmassage yelle massages oostzaan noord hollandBij Yelle Massages worden de volgende vormen van massage toegepast: 
Afrikaanse tafelmassage
Afrikaanse grondmassage
Afrikaanse power yoga
bedrijfsmassage
deelmassage
massage bij evenementen
ontspanningsmassage (klassiek)
sportmassage
stoelmassage. 

Je kunt volgende workshop/cursussen volgen:
1-daagse cursus op maat Afrikaanse tafelmassage (rug, nek)
1-daagse cursus op maat Afrikaanse tafellmassage (nek, gezicht, hoofd, hals)
2-daagse basiscursus Afrikaanse tafelmassage (hele lichaam)
2-daagse verdiepingscursus Afrikaanse tafelmassage
3-daagse cursus Afrikaanse grondmassage
workshop Afrikaanse power yoga  


Afrikaanse Massage
Ontdek een andere techniek van masseren .......Afrikaanse massage!
Deze soort massage is een dieptemassage, waarbij je zonder kracht de onderliggende spieren kan bereiken. De sleutel van deze massage is jouw goede houding en je masseert met de handpalmen en onderarmen. Je gebruikt nauwelijks jouw vingers en duimen, zodat er geen overbelasting ontstaat. Bij grondmassage gebruik je jouw voeten. Het is een ontspannende massage voor zowel client als behandelaar. Een aanrader voor beginners en ook zeer geschikt voor gevorderde masseurs om techniek te verrijken en te verbeteren.

afrikaanse massage noord holland
Afrikaanse massage typeert zich door de stevige manier van werken. Alleen een diepe massage bereikt de onderliggende spieren. Met mijn houding en gewichtverdeling kan ik zonder veel moeite een stevige druk geven. "Nooit teveel, altijd aangepast aan de persoon. In zijn geboorteland wordt veel gemasseerd. Mensen werken veelal op het land of doen andere zware fysieke arbeid. Spieren worden daardoor soms zwaar belast waardoor knopen en blokkades kunnen ontstaan. Hier gebeurt dat door het drukke leven, wat stress veroorzaakt. Bij Afrikaanse massage wordt in de diepte gewerkt, waarbij eventuele blokkades worden losgemaakt. Voor u bestaat ook de mogelijkheid om een workshop Afrikaanse Massage te volgen of deel te nemen aan de uitgebreide cursus. De workshop en cursus zijn zowel geschikt voor beginners als voor gediplomeerd masseurs die hun vaardigheden willen verbreden of ook op een andere manier willen kunnen werken.

Yelle Wa Bwanda komt oorspronkelijk uit de Democratische Republiek Congo en heeft nu al jaren zijn massagepraktijk Yelle Massages in Oostzaan. Yelle beheerst diverse massagetechnieken en wil Nederland klaar maken voor Afrikaanse massage. Wil je dit ook leren? Volg dan een workshop of cursus in groepsverband (4-8 personen) of privé (2-4 personen). Je leert de basis van een effectieve massage en je kunt zelf ervaren hoe dat voelt. Ook geeft Yelle les in Afrikaanse power yoga.

Ontspanningsmassage (klassiek)
ontspanningsmassage oostzaan
Voel je jezelf wel eens uitgeblust of vermoeid? Heb je last van verkrampte en pijnlijke spieren na een zware werkweek? Dan is een ontspanningsmassage erg geschikt. Maar ook als je verder prima in je vel zit, kan een massage erg prettig zijn. Door de ontspanning van het lichaam kunnen ook allerlei gevolgen van stress (bijv. spanningshoofdpijn, chronische vermoeidheid, stijve nek en rug, slaapproblemen) worden verzacht. Ook zul je merken dat je met een ontspannen lichaam geestelijk makkelijker tot rust komt, zodat de negatieve spiraal van stress en lichamelijke klachten doorbroken kan worden. Massage is geschikt voor iedereen die zichzelf goed wil (laten) verzorgen.

Sportmassage
Sportmassage onderscheidt zich van andere massages om reden dat een sportmassage is gericht op het kneden van de spieren. De doelstelling is het leegmaken van de spieren van afvalstoffen en vocht. Hierdoor ontstaat een verbeterde doorbloeding en een sneller herstel.

Door het herstel tussen trainingen en wedstrijden zo snel mogelijk te laten verlopen, regenereert een sporter door middel van sportmassage sneller, wat natuurlijk heel belangrijk is om mentaal een wedstrijd aan te gaan.
Het is niet altijd nodig om te sporten op hoog niveau. Een wat ouder wordende sporter heeft een langer herstel nodig, dan is een sportmassage zeker op zijn plaats. Het uitgangspunt is dan zo lang mogelijk plezier te blijven beleven in je hobby.

Stoelmassage, ook voor op het werk!
De massage bestaat uit het behandelen en masseren van drukpunten verdeeld over het bovenste deel van het lichaam (hoofd, nek, schouders, rug, armen, handen en heupen). Bij erg vastzittende spieren kan een combinatie van stoel- en tafelmassage gegeven worden. Bij deze tafelmassage gebruikt de masseur wel massage- olie.

Stoelmassage is een makkelijke keuze:

  • al in 20 minuten gegeven kan worden voor een optimaal effect
  • op een speciaal ontwikkelde stoel gegeven wordt
  • over de kleding heen wordt gegeven.
  • er komt geen olie aan te pas, dus geen plakkerig gevoel na de massage.
  • ontspannen en verfrissend werkt
  • na de massage kan je direct weer over tot de orde van de dag.

Massage-Kadobon
Yelle Massages neemt deel aan de Nationale Massage-Kadobon. Op zoekt naar een leuk en origineel kado? Geef dan eens een massage-kadobon. Hiermee kun je iemand (laten) verwennen of laten kennismaken met een massage.

Afspraak maken of meer informatie?
Voor het maken van een afspraak, meer informatie over de verschillende massagevormen en mogelijkheden of twijfeld u of een bepaalde massage wel geschikt is voor u? Neem even contact op of bekijk onze website. Klik op de afbeelding hieronder voor de website van Yelle Massages in Oostzaan. Bellen en mailen kan natuurlijk ook. Graag tot ziens!

Yelle Massages, sportmassage, ontspanningsmassage en stoelmassage in Noord Holland

 

Ik ben aangesloten bij de volgende verenigingen:

NGS - Nederlands Genootschap voor Sportmassage