Vind nu een alternatief arts / therapeut in

Regenboog Kristal Praktijk


Johanna Jansen
Schapendijk 41
7467 PN Notter
Overijssel
0548 547705

Johanna Jansen op Facebook
www.praktijk-regenboogkristal.nl
johanna.hardenberg@gmail.com
 
Disciplines:
Energetische Therapie, Klanktherapie - Klankschalen - Klankmassage
 
Omschrijving:
healing en reading overijssel hardenberg johanna jansenAls je een kompas bij je hebt, weet je welke richting je op loopt. Het kompas blijft namelijk altijd naar het noorden wijzen, of als je op het zuidelijk halfrond bent, naar het zuiden. Was dat in het leven ook maar zo. Dat je een pijltje kon volgen dat aangeeft welke kant je op moet.
Je kunt wel eens behoorlijk de weg kwijt zijn. En hoe kom je dan weer op jouw eigen pad? Dan is het goed dat je leert luisteren naar je innerlijke kompas, dat je weer leert om die te gebruiken. 
En dat kan op veel manieren.

Wie ben ik?
Wie is Johanna Jansen? Een goede vraag en dus ga ik je over mezelf vertellen. Ik ben geboren in Radewijk. Dat ligt tegen de Duitse grens aan. Een dorpje dichtbij Hardenberg. Mijn ouders hadden een boerderij met melkkoeien. Ik was dus een boerendochter. Op de boerderij woonden vroeger ook mijn Opa en Oma in een verbouwd bakhuis. Met ook nog varkens in het achterhuisje. In mijn kindertijd was mijn Opa koster van de gereformeerde kerk en Oma zorgde voor het schoonhouden daarvan. Vanaf mijn 10e jaar heb ik mijn Oma meegeholpen met de zorg voor de kerk. En als ze op de boerderij wel eens handen tekort kwamen, dan werd ik ingezet om te helpen. Doordat ik de oudste van vijf kinderen was, moest ik ook het goede voorbeeld geven.

Nu ik zo mijn verhaal aan het schrijven ben, herinner ik me dat mijn vader wel eens met een soort van wichelroede bezig was. Zoeken naar water om voor de koeien een put te kunnen slaan. Dat stopte omdat er van de kerk niet meer over deze "zweverigheid" gepraat mocht worden, laat staan gewerkt. Dat was voor mij als kind moeilijk, want ik zag of voelde nog wel eens wat. Maar ik moest normaal zijn, zo als iedereen. 
Dus daar heb ik mijn best voor gedaan en (onbewust) de deur dichtgedaan. 
Dat ik er angstiger van werd, realiseer ik me nu. 

Wat kan ik u bieden?
Regenboog Kristal Praktijk is een praktijk voor bewustzijnsontwikkeling, healing en energetische geneeswijze en heeft als doel jouw welzijn te stimuleren. Ik geef healingen aan mensen en dieren, maar ook aan gebouwen, plekken of voorwerpen. Ik maak gebruik van Shamballa, klankschalen, trommels, rainsticks en kristallen. Hieronder lees je meer hierover.

Klankmassage of klankhealing
Met klanken kun je veel. Het brengt emoties van verschillende aard. Van droefenis tot vreugde en alles waar een mens mee te maken krijgt. Tijdens een soundhealing gebruik ik klankschalen, trommels, rainsticks, kristallen en soms ook de klank van mijn stem. Je kunt met deze klanken mee gaan op reis. Ze laten je zien waar je mee bezig bent. En als er dingen zijn die niet vlot willen lopen, of pijn doen, kun je door deze klanken inzicht krijgen en loslaten waar je klaar mee bent.

klankschalen hardenberg overijsselDe klankschalen die ik heb mogen ontvangen, willen graag mensen helpen, helpen met het healen van jezelf. Door de trilling kunnen ze dingen die vast zitten los maken. Het is ook heel mooi om te zien hoe dat bij ieder mens weer op zijn of haar eigen trilling wordt gedaan. En altijd gaat dit samen met heel veel liefde.

Zelf ervaar ik soundhealing als een bijzondere reis die ik met mensen mag maken. Hen in aanraking brengen met dat wat ze nodig hebben. Dat gaat soms op een speelse, dan weer op een serieuzere manier. 

Workshop IN DE FLOW 
Dit is het nieuwe leren. Naast het voeden van het mentale veld (dit gebeurt in het reguliere onderwijs) is het ook belangrijk om je innerlijke wijsheid wakker te maken en je hiermee te verbinden. Het activeren van je eigen schatkamer. Het activeren van je eigen diamant. Jouw eigen potentieel en los van de dagelijkse structuur. Het is nu de tijd om te leren weer in jezelf te geloven en de verantwoordelijkheid weer in eigen hand te nemen. Jouw eigen maakbare wereld creëren. Jouw wereld ligt aan je voeten. Werken aan je eigen goddelijkheid zodat alle facetten van je innerlijke diamant weer gaat schitteren. Zo binnen zo buiten, zo boven zo beneden. Letterlijk alles is met alles verbonden.

Wil je meer informatie, mijn website bezoeken of een afspraak maken? Klik hieronder op de afbeelding of bel me op 0548 547705. Mailen kan ook johanna.hardenberg@gmail.com. Graag tot ziens! (de voicemail kan aanstaan, ik bel u na het inspreken zo spoedig mogelijk terug)

energetische praktijk hardenberg overijssel