Vind nu een alternatief arts / therapeut in

Lux Voetreflextherapie


José Lux
Schilterstraat 1
6369 TP Simpelveld
Limburg
045 5458784
06 11110388

José Lux op Facebook
www.luxvoetreflex.nl
jose@luxvoetreflex.nl
 
Disciplines:
Aromatherapie, Dorn methode, Massage (alle vormen vallen hieronder), Oorkaarsen, Voetreflextherapie
 
Omschrijving:
voetreflextherapie simpelveld limburg josé luxNa enkele turbulente jaren startte ik in september 2002 met de HBO opleiding voor voet- en handreflexzonetherapie. Gevolgd door de opleiding Medische Basiskennis (anatomie, fysiologie, pathologie) bij Sonnevelt Opleidingen in Eindhoven. Hiermee kon ik de benodigde diploma’s binnenhalen om ingeschreven te worden als lid van beroepsvereniging de LVNG (Landelijke Vereniging Natuurlijke Geneeswijzen).
Het voordeel hiervan is, dat de behandelingen door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk worden vergoed. 

Symptomen onder de loep nemen en iemand op een natuurlijke manier kunnen helpen om weer beter te worden, prikkelde mijn interesse al geruime tijd.
De patiënt wordt benaderd in zijn totaliteit en krijgt zodoende een individuele behandeling. Op deze wijze van behandelen kan men beter de oorzaak van een symptoom opsporen, waardoor tijdens de behandelingen het zelfherstellend vermogen van het lichaam geoptimaliseerd wordt, voor een natuurlijk herstel. Er wordt gebruik gemaakt van meerdere natuurgeneeskundige therapieën binnen het behandelplan. 
voetreflextherapie simpelveld josé lux
Binnen de praktijk maak ik bijvoorbeeld gebruik van:
 • voetreflextherapie
 • beenlengtecoorectie dmv Dorn-methode
 • lymfedrainage
 • hoofdmassage
 • onspanningsmassage
 • bindweefselmassage
 • metafysische massage
 • charamassage, meridiaanmassage
 • metamorfosemassage
 • oorkaarsen
 • triggerpointtherapie

voetreflexzonetherapie simpelveld josé luxAfspraak maken en/of extra informatie
Ik behandel alleen op afspraak en indien nodig ook in de avonden of in het weekend. Houd bij de eerste afspraak rekening met een iets langere  tijd in verband met het bespreken van uw klachten en het maken van het behandelplan. U heeft geen verwijzing van uw huisarts nodig. 
Aangezien ik ben aangesloten bij de LVNG en de RBNG komen veel behandelingen in aanmerking voor (gedeeltelijke) vergoeding door uw zorgverzekeraar. 
Informeer desnoods vooraf bij uw verzekering om verrassingen te voorkomen. Ik kan u hier behulpzaam bij zijn. Voor het maken van een afspraak of vrijblijvende informatie kunt mijn website raadplegen of bellen. Mailen kan natuurlijk ook. 

Graag tot ziens in Simpelveld.
 

Ik ben aangesloten bij de volgende verenigingen:

LVNG - Landelijke Vereniging Natuurlijke GeneeswijzenRBCZ - Register Beroepsbeoefenaren Complementaire ZorgTCZ - Tuchtrecht Complementaire Zorg