Vind nu een alternatief arts / therapeut in

Vitakruid BV


Vitakruid BV
Jadelaan 61
2132 XX Hoofddorp
Noord-Holland
0252 534883
06 26977466

Vitakruid BV op TwitterVitakruid BV op FacebookVitakruid BV op LinkedIn
www.vitakruid.nl
info@vitakruid.nl
 
Disciplines:
Fytotherapie (kruidengeneeskunde), Natuurgeneeskunde, Orthomoleculaire geneeskunde, TCM ( Traditional Chinese Medicine)
 
Omschrijving:

Bedrijfsprofiel

Gezondheid is het grootste goed. Vitakruid zet zich daarom in voor de ontwikkeling van hoogwaardige voedingssupplementen die u helpen uw gezondheid en vitaliteit te behouden. Vitakruid levert voedingssupplementen die aansluiten bij de orthomoleculaire praktijk. Het assortiment wordt voortdurend verbeterd op reactie van de nieuwste en wetenschappelijke inzichten. De producten moeten zich onderscheiden op basis van prijs, dosering, samenstelling, zuiverheid, opneembaarheid en gebruiksgemak.

Samenwerking met professionals

Vitakruid wil voor iedereen relevante kennis beschikbaar stellen. Hierbij ligt de focus op de ondersteuning van professionals die beroepsmatig andere mensen adviseren over natuurlijke en orthomoleculaire oplossingen. Hiervoor organiseert Vitakruid regelmatig kennisbijeenkomsten door het hele land. Kennis delen is bij uitstek de bron tot verbinden. Vitakruid werkt nauw samen met natuurartsen, chiropractoren, fysiotherapeuten, reumatologen en orthomoleculaire therapeuten , die onze producten op grote schaal inzetten. Als innovatief bedrijf voelen wij ons zeer betrokken bij allen die werkzaam zijn in de complementaire gezondheidszorg.

Missie

De missie van Vitakruid is om de gezondheid van de mensen te bevorderen door producten te ontwikkelen die de huidige excelleren en haar kennis over gezondheid te delen.

Kwaliteitscontrole

GMP

De productie en distributie van de Vitakruid producten gaan volgens de strenge HACCP eisen. Hierdoor wordt de kwaliteit van de producten gegarandeerd. Echter worden de producten ook geproduceerd en gedistribueerd onder de nog strengere GMP voorwaarden. GMP is de afkorting van Good Manufacturing Practice en is het allerhoogste waarborgingsysteem. Er wordt gelet op de duurzaamheid van de productie.

Lid NPN

NPNDeze website biedt gescheiden informatie voor de medische professional en de consument. Vitakruid is lid van de branche organisatie NPN (Natuur- & gezondheid Producten Nederland) en houdt zich aan de regels die de NPN in overleg met de overheid heeft vastgesteld.

 

Ik ben aangesloten bij de volgende verenigingen:

KTNO - Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte OpleidingenMBOG - Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire GeneeskundeVBAG - Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze
 
VNRT - Vereniging van Nederlandse Reflexzone TherapeutenVNT - Vereniging van Natuurgeneeskundig Therapeuten