Vind nu een alternatief arts / therapeut in

Zonnevlecht Academie


Zonnevlecht Academie
Randweg-Zuid 25
6021 PT Budel
Noord-Brabant
0495 492173

www.zonnevlecht.nl
info@zonnevlecht.nl
 
Disciplines:
Bloesemtherapie, Oorkaarsen, Shiatsu, Verzamelpunt Correctie, Voetreflextherapie
 
Omschrijving:
Gezondheids- en cursuscentrum "Zonnevlecht" biedt een breed pakket aan van therapieën. Uitgangspunt is dat het menselijk lichaam een sterk zelfgenezend vermogen heeft. De verschillende therapieën zijn erop gericht het lichaam bij deze genezing op gang te helpen. Op deze website worden alle therapieën kort toegelicht, zodat u een indruk krijgt van wat "Zonnevlecht" voor uw gezondheid kan betekenen.

Klik op de afbeelding bij de behandelmethodes als u meer informatie over dat onderwerp wenst.

voetreflextherapie budel gezondheidscentrum zonnevlechtVoetreflextherapie - De Voetreflex therapie is erop gericht het lichaam in balans te brengen. De therapeut geneest dus niet zozeer, maar bevordert vooral de natuurlijke processen binnen het lichaam. De speciale voetmassage is daarnaast ook nog eens heel ontspannend!

bioresonantie budel gezondheidscentrum zonnevlechtBioresonantie - De Bioresonantie therapie beïnvloedt met haar (aangepaste) trillingen op energetisch informationeel niveau de lichamelijke processen van de individuele patient. Het Bioresonantie apparaat zendt lichaamseigen trillingen uit die verstoringen in ons lichaam opheft.

bachbloesemtherapie budel gezondheidsventrum zonnevlechtBach Bloesemtherapie - Bach bloesem is een plantenextract die positief inwerkt op emoties. De Bach Bloesem Remedies zijn er dan ook op gericht om negatieve emoties en karaktertrekken om te zetten in een positieve levensinstelling. In totaal zijn er 38 verschillende Bach Bloesems die ieder een eigen uitwerking hebben.

therapie voor kinderen budel gezondheidscentrum zonnevlechtTherapie voor kinderen - Soms zijn reacties erfelijk bepaald; soms een gevolg van de omgeving. Maar wat de oorzaak ook is: Gezondheidcentrum Zonnevlecht zoekt naar de achtergronden en pakt de problemen aan. Na een gedegen analyse bespreekt de therapeute met u welke weg tot verbetering leidt.

massagepraktijk budel gezondheidscentrum zonnevlechtMassages - Energie nodig? Laat u dan verwennen bij Zonnevlecht Gezondheidscentrum! Onze professionele massagetherapeuten geven u een massage waar u van opleeft. Een ontspannen lichaam herstelt sneller van overbelasting en andere klachten.

pijnbehandelingen budel zonnevlecht gezondheidscentrumPijnbehandelingen - Stimatriph therapie. Electro therapie wordt al meer dan honderd jaar met positieve resultaten toegepast als ondersteuning bij medische behandelingen met medicatie. De laatste jaren zijn er vele vormen van electro therapie ontwikkeld. Een van de ontwikkelingen is het gebruik van micro stroom. 

ontzuren, ontgiften en ontslakken budel gezondheidscentrum zonnevlechtOntzuren en Ontslakken - Hedendaagse voedings- en eetgewoonten evenals stress en een ongezonde levensstijl verstoren het zuur-base-evenwicht van het lichaam. Steeds vaker zien wij verzuring van het lichaam, en teveel zuren kan het lichaam belasten en kosten veel energie. Op deze manier wordt de basis gelegd voor vele ziekten.

verzamelpuntcorrectie budel zonnevlecht gezondheidscentrumVerzamelpuntcorrectie - Aan de Universiteit van Exeter is aangetoond dat we beschikken over een of meerdere punten op ons lichaam die in directe verbinding staan met de omgevingsenergie. Uit onderzoek is gebleken dat "het verzamelpunt" er in grote mate toe bijdraagt hoe wij ons voelen en hoe wij zaken van buitenaf waarnemen en/of interpreteren.

bouwbiologisch onderzoek budel zonnevlecht gezondheidscentrumBouwbiologisch huisonderzoek - Zonnevlecht beschikt over gecertificeerde bouwbiologische meettechnici die zijn opgeleid volgens de bouwbiologische richtlijnen zoals die zijn opgesteld in het SBM 2008  bij de firma Rayonex schwingungstechnik GmbH. Deze bouwbiologische meettechnici doen een volledig huisonderzoek gericht op uw slaapplaats met in achtneming van de verschillende onderdelen. 

Opleidingscentrum Zonnevlecht
Naast het geven van behandelingen verzorgen wij tal van erkende opleidingen en cursussen. 
Van HBO Medische basiskennis, tot EHBO en Shiatsumassage. 
Meer over onze opleidingsmogelijkheden en cursussen vindt u hier.

Afspraak maken en extra informatie
Op onze website kunt u terecht voor vragen en informatie over onze geboden behandelingen. 
Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met 0495 492173 of mailen
Graag tot ziens
 

Ik ben aangesloten bij de volgende verenigingen:

VNRT - Vereniging van Nederlandse Reflexzone Therapeuten