Vind nu een alternatief arts / therapeut in

Licht op je Leven


Marlies van der Horst
De Verwondering 37
3828 HB Amersfoort
Utrecht

06 48474326

www.lichtopjeleven.nl
info@lichtopjeleven.nl
 
Disciplines:
Bloesemtherapie, Coaching & Counseling, Energetische Therapie, Kindertherapie, Massage (alle vormen vallen hieronder), Reiki
 
Omschrijving:
reiki, energetische therapie en coaching in amersfoortMijn naam is Marlies van der Horst, geboren in 1962, moeder van 4 kinderen en oma van 2 kleindochters. Ik woon met mijn gezin in Amersfoort. Al vanaf mijn jeugd hielden spiritualiteit en energiewerk mij bezig.

Het volgen van opleidingen en cursussen op het gebied van meditatie, coaching, spiritualiteit en stressbeheersing loopt als een rode draad door mijn leven.

In 2006 zag Licht op je Leven het levenslicht.

De afgelopen jaren heb ik diverse cursussen ontwikkeld op het gebied van meditatie, spiritualiteit en zelfontwikkeling. Een overzicht hiervan vindt u op de startpagina.

Ik werk vanuit hoop, liefde en vertrouwen: hoewel je niet altijd invloed hebt op de gebeurtenissen, heb je altijd een keuze in de manier waarop je ermee omgaat. Zodra je in je eigen kracht staat, maak je keuzes die bij jou horen. Ik heb mensen keuzes zien maken die door iedereen veroordeeld werden, waaruit de prachtigste dingen voortkwamen. Die keuzes zijn met hart en ziel gemaakt.

Zodra je leert luisteren naar jezelf, kies je wat bij je past. Ik wil je heel graag helpen om jouw eigen, unieke weg te vinden.

Praktijk Licht op je Leven
Voor zaken rondom massage, bewustwording, spirituele groei en ontwikkeling ben je bij Licht op je Leven aan het juiste adres.

Je kunt bij de praktijk terecht voor verschillende disciplines op het gebied van energetisch werk, massage, stressbeheersing en spiritualiteit.

Regelmatig bieden wij nieuwe workshops en cursussen aan. Neem daarom af en toe een kijkje op de site.

Informatie en afspraak maken
Als u meer informatie wenst klikt u op de afbeelding hieronder. U komt dan op mijn website terecht. Voor het maken van een afspraak kunt u het beste even bellen. Tel 033 4725827 of 06 48474326.
Graag tot ziens.

energetische praktijk voor bewustwording, spirituele ontwikkeling en groei amersfoort marlies van der horst