Vind nu een alternatief arts / therapeut in

Claudia's Body Care


Claudia van Goor
Linnenweverstraat 46
8043 ER Zwolle
Overijssel
06 46024292

Claudia van Goor op Facebook
www.claudiasbodycare.nl
info@claudiasbodycare.nl
 
Disciplines:
Dorn methode, Hot Stone Massage, Massage (alle vormen vallen hieronder), Reiki, Voetreflextherapie
 
Omschrijving:
massagepraktijk zwolle claudia van goorClaudia's Body Care

Zoals onze naam al weergeeft. Claudia zorgt voor uw lijf.

Claudia heeft veel opleidingen en cursussen gevolgd. Door deze technieken te combineren kan zij een massage op uw lijf aangepast geven.

Ook voor ontspanningsmassages, massage cursussen en pedicure behandelingen bent u bij ons aan het goede adres.

De meeste mensen beseffen niet hoeveel klachten mogelijk het gevolg van spanningen en stress zijn. Massage kan de lichaamsbalans helpen herstellen. 

De insteek van Claudia's Body Care is dat massage voor iedereen bereikbaar moet zijn. Daarom zijn de prijzen volgens ons ook door iedereen op te brengen. Daarnaast kan nagenoeg iedereen het vergoed krijgen door de zorgverzekering, onder de noemer Alternatieve Geneeswijzen.
In de afgelopen jaren heb ik diverse ontspanningsmassage cursussen gevolgd, zoals onder andere ontspannings-, Hot Stone en kruidenstempelmassage. Tevens heb ik de opleiding voor Reiki-Master, Voetreflextherapeut en Sportmasseur afgerond.

De verschillende behandelingen bij Claudia's Body Care:

Massage:
Ontspanningsmassage, Sportmassage, Bindweefselmassage, Fibromyalgiemassage, Zwangerschapsmassage, Hotstone massage, Ayurvedische massage, Indiase Hoofdmassage, Thaise Kruidenstampelmassage, Hot Chocolademassage, Kindermassage.

Dorn methode. Deze methode wordt ook wel Dorn therapie genoemd, naar de bedenker Dieter Dorn en wordt ingezet bij beenlengteverschil, bekkenscheefstand en wervelkolomcorrecties.

Reiki. Bij een Reiki behandeling zorgt de Reiki energie die gegeven wordt aan de te behandelen persoon voor het goed doorstromen van de energie in het lichaam. 

Voetreflextherapie. De gedachte achter de methode van reflexologie is, dat "ziek" zijn het signaal is van een verstoorde harmonie tussen de eenheid van lichaam en geest. Het doel van de reflexologie is om deze harmonie weer te herstellen.

Body in Vorm. Ons lichaam bevat elastine, dit is de elasticiteit van onze huid. Mocht je nou veel zijn afgevallen, dan wil het gebeuren dat de huid nog opgerekt blijft. En je als een leeggelopen ballonnetje lijkt. Body in Vorm kan je hier vanaf helpen zonder operaties.

Lichaamspakkingen. Een pakking bij Claudia's Body Care staat garant voor een ultieme ervaring. Wij hebben unieke pakkingen voor je samengesteld om je lichaam weer in balans te brengen en energie te geven. Denk aan een cacaopakking, zuivere honingpakking, cocos crèmepakking, algenpakking of een soft bodypakking.


voetreflextherapie zwolle claudia's body careExtra informatie en afspraak maken.
Doordat we lid zijn van de beroepsvereniging NOAG, worden sommige behandelingen deels of geheel vergoed door de verzekering. Dit is wel afhankelijk van uw aanvullende verzekering. Als u meer informatie wenst, kijk dan even op de website. Een afspraak kunt u het beste telefonisch maken of via de online agenda op onze website. Tijdens behandelingen kan de voicemail aanstaan. Spreek gerust in, we bellen zo spoedig mogelijk terug. 
Graag tot ziens.
 

Ik ben aangesloten bij de volgende verenigingen:

NGS - Nederlands Genootschap voor SportmassageNOAG - Nederlandse Orde van Alternatieve Genezers