Vind nu een alternatief arts / therapeut in

Praktijk & Webshop Daniëlle Forrer


Daniëlle Forrer
Neptunusstraat 77
1771 BT Wieringerwerf
Noord-Holland
06 29260400

Daniëlle Forrer op TwitterDaniëlle Forrer op Facebook
www.danielleforrer.nl
d.forrer@quicknet.nl
 
Disciplines:
Auratherapie, Chakratherapie, Coaching & Counseling, Emotioneel Lichaamswerk, Energetische Therapie, Familieopstellingen, Gedragstherapie, Holistische therapie, Journey - de Helende Reis, Kindertherapie, Klanktherapie - Klankschalen - Klankmassage, Lichaamsgerichte Psychotherapie, Lichaamsgerichte Therapie, Magnetiseren, Massage (alle vormen vallen hieronder), Meditatie, Natuurgeneeskunde, Oorkaarsen, Psychosociale therapie, Quantum Touch, Regressie- Reïncarnatietherapie, Relatietherapie
 
Omschrijving:
Mijn naam is Danielle Forrer (15-08-1972). Samen met mijn man en drie kinderen woon ik in Wieringerwerf.
Ik ben geboren als genezer en medium. Mijn hele leven zie ik al aura’s, maar ik wist nooit zo goed wat ik daarmee aan moest. Als kind haalde ik – zonder het te beseffen – al pijn bij anderen weg. De uitspraken die ik als klein meisje deed boden sommigen veel troost, lieten zij mij later weten. Helaas was ik soms te confronterend voor de mensen om me heen. Jarenlang onderdrukte ik mijn eigen kracht, ik sloot de deuren naar de spirituele wereld en heb zelfs gesmeekt of alles wat ‘anders’ aan mij was weg wilde gaan.
Sinds mijn zestiende levensjaar ben ik me (opnieuw) bewust geworden van mijn talenten op spiritueel gebied. En van de pijnlijke stukken die ik met mij mee draag en op wil lossen. Sindsdien ben ik mij gaan ontwikkelen en pijnlijke stukken in mezelf aan gaan pakken en helen. Van daaruit komt er steeds meer ruimte om in mijn kracht te staan en als kanaal te fungeren.
Sinds 1995 help ik (bewust) anderen met mijn kracht. Natuurlijk heb ik in de loop der jaren heel veel bij geleerd door het werken met mensen en de opleiding, cursussen en workshops die ik heb gevolgd. Dat is een voortdurend proces, waardoor ik cliënten steeds meer te bieden heb. Sinds 21 maart 2011 is het werken in mijn praktijk – dat waar mijn hart van gaat stromen – mijn broodwinning.

U kunt bij mij terecht voor onder andere:
Mijn werkwijze Ik werk op een holistische manier. Dat wil zeggen dat ik naar de hele mens kijk en dus bijvoorbeeld niet alleen naar een pijnklacht. De oorzaak van die pijn wil ik juist zien te achterhalen.
Ieder consult is weer anders, omdat ieder mens uniek is. Ik kijk waar u uit balans bent en waar disharmonie is. Aan de hand daarvan ga ik aan de slag met de middelen die ik in mijn praktijkruimte heb en de vaardigheden die ik beheers. Als ik een disharmonie heb opgelost, kijk ik naar het effect dat het oplevert. Zo ga ik telkens verder, laagje voor laagje, om u zodoende weer in balans te brengen. Dikwijls krijg ik er beelden of boodschappen bij, die ik zo duidelijk mogelijk kenbaar maak aan de betrokkene. Om die balans vast te kunnen houden is immers inzicht en bewustwording nodig. Vaak geef ik mensen ook “huiswerk” mee om verder te kunnen komen.

Op zoek naar persoonlijke ondersteuning, Coaching, advies en ondersteuning | Coaching of begeleiding nodig - Weet je het even niet meer - Laat je coachen! Praktijk Danielle Forrer - Wieringerwerf

Holistisch coachen / persoonlijke ondersteuning
Mijn werkwijze is zoveel mogelijk op coaching en begeleiding gericht en holistisch. Door mijn heldere kijk kan ik verduidelijking geven van de oorzaak, waardoor de cliënt de benodigde inzichten krijgt. 

Zelfinzicht en Transformatie
 
Dit zelfinzicht is nodig om verandering en transformatie mogelijk te maken. Onder mijn zorgvuldige begeleiding kan de cliënt zelf stappen zetten. Hierbij licht ik waar nodig toe wat er in de energie verandert om nog meer bewustzijn bij de cliënt op gang te brengen. Op een liefdevolle manier komen we door af te pellen al coachend  op steeds dieper liggende (pijn)stukken of trauma's. 

Wie kan er gecoached worden? 
Ik kan personen zowel individueel als samen in relaties, gezinnen, teams en organisaties coachen en begeleiden op vele gebieden.

Enkele voorbeelden waarin ik mogelijk hulp kan bieden zijn o.a.: 
Faalangst, fobieen, persoonlijke ondersteuning, gebrek aan zelfvertrouwen, onzekerheid, twijfelen aan jezelf, jezelf dom vinden of niet goed genoeg, relatieprobolemen, vastzitten in je proces, innnerlijk kind stukken, kindstukken, traumaverwerking, personal coaching, beter omgaan met stress (situaties) en werkdruk, verandering of doorbreken van patronen, leren je grenzen aan te geven, opkomen voor jezelf etc etc.

__________________________________________________________________________________________________________

dancing thunder


In 2010 ben ik door Chief Dancing Thunder, medicijnman en Grand Sachem van de Susquehannock Tribe in Florida, ingewijd om op sjamanistische wijze diepe trauma's te genezen. Hierbij wordt het trauma van de gebeurtenis uit het huidige of een vorige leven vanuit compassie genezen. Het is een hele mooie en pijnloze methode; de betrokkene hoeft hetgeen is gebeurd niet opnieuw te beleven. Hierbij vindt dikwijls ook "soul retrieval" plaats.

 

Soul retrieval


Als er iemand overlijdt waarvan je heel veel houdt, kan het zijn dat er een stukje van jou ook sterft. Andere heftige of schokkende gebeurtenissen – zelfs een ernstige klap bij bijvoorbeeld een ongeluk - kunnen ook maken dat je een deel van je ziel verliest. Een afgescheiden deel kan wel degelijk terug worden gehaald. Zelfs als dit in een vorig leven al is gebeurd! Dit kan ik op verschillende manieren begeleiden.

===================================================================================

De klanken en trillingen van klankschalen werken helend voor lichaam en geest. Het neemt stress en energetische ballast weg. Ik zet ze in om mensen dieper in balans en dichter  biKlankschalen diverse soorten worden ingezet bij o.a. klankhealing, klanktherapie en een klankworkshopj zichzelf te brengen. Dit doe ik zowel in individuele sessies als in groepen. We bestaan allemaal uit trilling (levenskrachtenergie). Als we uit balans zijn, komen we in een andere (lagere) trilling. Dan zijn we, net als een muziekinstrument, ontstemd. Klankschalen kunnen ons weer op onze oorspronkelijke trilling brengen. Ons lichaam reageert sterk op de trilling van klankschalen, doordat we voor een groot deel uit water bestaan. De trilling van de klankschalen zet dus het vocht in ons lichaam in beweging. De uitwerking is zeer divers. Wat veel gebeurt, is dat men het besef van tijd helemaal kwijt is. Dat komt doordat de klankschalen je in een meditatieve stemming brengen, waarin je geen tijd ervaart. Velen ervaren rust, diepe ontspanning (zo diep, dat sommigen zelfs in slaap vallen) en harmonie. Het is ook mogelijk dat er oude herinneringen boven komen, dat er beelden of kleuren verschijnen, er is van alles mogelijk. Als ik met klankschalen werk, dan zie ik, voel en weet ik nauwkeurig waar ik een schaal moet inzetten. Ik spoor verstoringen op in de chakra’s en in de aura, die ik vervolgens probeer te neutraliseren.

Mijn eerste kennismaking met klankschalen was tijdens een behandeling die in onderging bij een therapeut. Hierdoor is mijn fascinatie voor de schalen geboren. Tijdens die eerste kennismaking wist ik helemaal niets van de herkomst en de werking ervan. En dat is ook het mooie; om een behandeling te ondergaan hoef je er geen kennis van te hebben. Je hoeft er zelfs niet in te geloven. Het werkt, daar ben ik allang achter!
 
Klankhealing concerten in groepen 

 Regelmatig geef ik klankhealings voor groepen, soms in combinatie met andere “instrumenten”. Voor deze healings huur ik een zaal af. Voordeel hiervan is dat de werkruimte groot is, waardoor ik in een groot gebied van de aura kan werken.
Tijdens een klankhealing liggen de deelnemers op een matje op de grond (niet verplicht, zitten mag ook). Vooraf drinken we eerst een kopje thee. Onderwijl vertel ik het een en ander over de klankschalen e.d. en de werking ervan. Eventuele vragen kunnen dan ook gesteld worden. Daarna volgt een uitgebreide oefening om iedereen goed te aarden en de energie te laten stromen.

Na de oefening begint de klankhealing. Een healing wordt over het algemeen door iedereen verschillend ervaren. Wat veel gebeurt, is dat men het besef van tijd helemaal kwijt is. Dat komt doordat de klankschalen je in een meditatieve stemming brengen, waarin je geen tijd ervaart. Velen ervaren rust, diepe ontspanning (zo diep, dat sommigen zelfs in slaap vallen) en harmonie. Het is ook mogelijk dat er oude herinneringen boven komen, dat er beelden of kleuren verschijnen, er is van alles mogelijk.

Na afloop van de klankhealing neem ik er uitgebreid de tijd voor om de deelnemers – waar nodig - te begeleiden. 
Wilt u meer informatie over wanneer er klankhealing concerten zijn, klikt u dan verder naar klankhealing concerten.

Klankhealing individueel

 Als u het moeilijk of onprettig vindt om in een groep deel te nemen, of u wilt een intensere healing, dan kunt u er uiteraard ook voor kiezen om een afspraak te maken voor een individuele behandeling in mijn praktijkruimte. Bovendien hoef ik mijn aandacht dan niet te verdelen en heb ik daar alles bij de hand, zodat ik eventueel ook andere middelen in kan zetten die bij kunnen dragen aan uw behandeling.

Klankworkshop Energetische EHBO

Tinagha's kunnen ook worden ingezet tijdens een klankhealing van Danielle ForrerOp een heldere en nuchtere manier leer je in deze dagworkshop hoe je jezelf en eventueel je dierbaren energetisch kunt ondersteunen in diverse situaties. Aan de hand van helder in beeld gebrachte voorbeelden oefenen de deelnemers met de aanwezige materialen (klankschalen, gong, rainstick en tingsha’s). Voorkennis (van chakra’s, de aura en klankschalen) is niet nodig. Na afloop van de workshop is het mogelijk om een persoonlijke klankschaal en wierook aan te schaffen. 
Wilt u meer inhoudelijke informatie  over wanneer deze workshop plaatsvindt, klikt u dan verder naar agenda.
Klankschalen verkoop 
De klankschalen die ik verkoop heb ik persoonlijk geselecteerd op hun toon en kwaliteit. Omdat ik kan zien welke klankschaal of klankschalen past bij degene die een klankschaal aan wil schaffen (doordat ik zie wat een schaal bij iemand doet), kan ik desgewenst een deskundig advies uitbrengen. Natuurlijk kunt u tijdens een consult of workshop zelf uitgebreid kennis maken met de schalen en zo ervaren welke klankschaal “voegt”.
Ook via de webshop
 


Meer informatie en een afspraak maken
Als u meer informaties wenst en graag wil weten of ik u kan helpen, neem dan even contact op.
U kunt mij bellen of mailen. Veel informatie staat ook op de website. Tijdens behandelingen staat de voicemail aan. Spreek gerust in, ik bel u dan zo spoedig mogelijk terug. 

Mensen van alle leeftijden – van zuigeling tot hoog bejaard - zijn welkom.

Mocht ik niet (meer) de geschikte persoon zijn om u te helpen, dan zal ik u doorverwijzen naar een therapeut die ik persoonlijk ken en waarvan ik verwacht dat die u op dat moment van dienst kan zijn.
Graag tot ziens, of neem eens een kijkje op een van onze websites