Vind nu een alternatief arts / therapeut in

Yvonne Steyger, praktijk lichaamsgerichte (psycho) therapie


Yvonne Steyger
Laan van Cattenbroeck 2
3703 BM Zeist
Utrecht
030-6921075

Yvonne Steyger op FacebookYvonne Steyger op LinkedIn
www.yvonnesteyger.nl
info@yvonnesteyger.nl
 
Disciplines:
Lichaamsgerichte Psychotherapie
 
Omschrijving:
energetische therapie zeist yvonne steyger


Resultaatgerichte therapie
Breng uw lichaam weer in balans met resultaatgerichte therapie bij klachten zoals:
Oververmoeid, spanningsklachten, hoge bloeddruk, stress, depressie, slechte spijsvertering, hernia, migraine, schildklierproblemen, relatieproblemen, trauma’s, inzicht krijgen in verdedigingsmechanisme, te weinig energie,angststoornissen e.a.
We herhalen telkens weer onze patronen, die we zo wanhopig willen vermijden tenzij we gaan inzien dat de “issues” in ons leven in ons lichaam en energieveld zijn opgeslagen. De combinatie van een uitgebreid consult met een lichaamsgerichte (psycho) therapie is dan ook zeer krachtig, aangezien er aandacht wordt gegeven aan wat het lichaam ons verteld, waardoor er herstel kan plaatsvinden. 

In de praktijk
Tijdens het eerste bezoek wordt de achtergrond en huidige klachten van de cliënt besproken en vastgelegd. Gedurende dit interview wordt informatie verzameld over de belangrijkste problemen en wordt er gelet op o.a. lichaamsbouw, stemgeluid en het energieveld.

Energie therapie
Na de intake volgt er een chakra diagnose, bij deze energielezing wordt er gekeken naar de levensinformatie, oude patronen en onverwerkte emoties. De therapeut benoemt belemmeringen maar ook sterke kanten. Dit kan opheldering en inzicht geven in de huidige levenssituatie. Afhankelijk van wat er gedurende het gesprek of tijdens de behandeling naar boven komt, worden er verschillende healingstechnieken toegepast. De therapeut spoort energieverstoringen op en herstelt de balans van uw energieveld. De behandeling stimuleert het zelfhelende vermogen, deze harmonisering wordt vrijwel direct ervaren. 
 
Healing with sounds
Healing with sound is een behandeling dat lijkt op acupunctuur, maar dan met speciaal ontwikkelde stemvorken, die geplaatst worden op acupunctuurpunten, die toegang geven aan de meridianen en het chakrasysteem. 
De stemvorken met verschillende tonen worden geplaatst op het lichaam. Dit geluid vibreert en gaat diep in het lichaam, geluid reist 4 x sneller in water en het menselijk lichaam, wat voor bijna 70% uit water bestaat, reageert hier perfect op. Het lichaam resoneert op het geluid op een diep cellulair level en heeft invloed op de intelligentie van de stamcel, wat kan leiden tot herstel en balans. 
Er is bewezen door case studies dat het een uitstekend effect heeft op o.a. chronische vermoeidheid, hoge bloeddruk, slechte spijsvertering, hernia, trauma, astma, allergie, depressie, migraine, stress e.a.
 
 

 
Meer informatie en een afspraak maken
Als u meer wil weten over de mogelijkheden of een afspraak wil maken, kijk dan even op mijn website of bel me op 030-6921075. Tijdens behandelingen staat de voicemail aan, maar spreek gerust in dan bel ik u zo spoedig mogelijk terug. Mailen kan natuurlijk ook.
Graag tot ziens.
 

Ik ben aangesloten bij de volgende verenigingen:

RBCZ - Register Beroepsbeoefenaren Complementaire ZorgSBLP - Stichting Beroepsorganisatie voor Lichaamsgerichte (Psycho)therapieSRBAG - Stichting Registratie Beroepsbeoefenaren Aanvullende Gezondheidszorg