Vind nu een alternatief arts / therapeut in

Matthias Massage


Matthias Cok
Krimpenerbosweg 4
2923 LA Krimpen aan den IJssel
Zuid-Holland
06 51366458

Matthias Cok op Facebook
www.matthiasmassage.nl
mail@matthiasmassage.nl
 
Disciplines:
Coaching & Counseling, Hot Stone Massage, Massage (alle vormen vallen hieronder), Stoelmassage
 
Omschrijving:
ontspanningsmassage matthias massage krimpen ad ijssel

Welkom op de pagina van Medic Wellness Praktijk Matthias Massage


Pijnklachten in de spieren of stijfheid ontstaan vaak door stress of overbelasting of een chronische ziekte. Soms kan een goede ontspanningsmassage u al ondersteunen om deze pijn te lijf te gaan.

hotstone massage krimpen ad ijssel zuid hollandUw lichaam wordt U slechts eenmaal aangereikt.
Ik kan u helpen hier zuinig op te zijn.

Samen kunnen we een voor u geschikte methode ontwikkelen zodat u zich weer prettiger kan voelen. Ik kan hiervoor verschillende methoden inzetten. Een combinatie van verschillende behandelingsmethoden kan precies goed voor u zijn.

Matthias Massage biedt de volgende behandelingen
  • Ontspanningsmassage. Een moment voor jezelf en een mini-vakantie voor je spieren.
  • Hot Stone Massage. Een ontspanningsmassage met warme lava-stenen. De huid wordt gemasseerd met olie en met de warme stenen wordt druk uitgeoefend en gemasseerd.
  • Shiatsu Stoelmassage. Stoelmassage is een speciale vorm van drukpuntmassage die de circulatie van bloed en energie bevordert door het wegnemen van blokkades en het afvoeren van gifstoffen.
  • Sportmassage is bedoeld voor alle sporters, de recreatieve sporter en de sporter die zijn sport op hoger niveau beoefent. Het functioneren van de spieren verbetert door gerichte massages.
  • Sportoefentherapie. De oefentherapie wordt gedaan onder begeleiding en door middel van steeds zwaardere en uitgebreidere oefeningen. Deze oefeningen zijn aangepast aan je persoonlijke grenzen.
  • Hydro Oefentherapie. Bij veel pijn of reumatische klachten is bewegen in het water het meest plezierige. Voor elke verschillende pijnklacht zijn weer andere oefeningen, die u onder begeleiding van de oefentherapeut kunt doen.
  • Coaching voor Kids en volwassenen. Iedereen die met een bepaald thema worstelt in zijn leven kan baat hebben bij coaching. Coaching biedt je inzicht in de manier waarop je je eigen werkelijkheid creëert en het geeft je inzicht in de manier waarop je functioneert en in je eigen aandeel in de situatie. Zowel volwassenen als kinderen.
  • Ergotherapie. Ergotherapeuten stellen mensen in staat om opnieuw hun dagelijkse activiteiten uit te voeren als dat niet meer lukt door lichamelijke of psychische problemen.
  • Neurorevalidatie is erop gericht halfzijdig verlamde patiënten weer zo goed en zelfstandig mogelijk in hun eigen omgeving te laten functioneren met optimale inschakeling van de aangedane kant.

2 Locaties in Krimpen aan den IJssel
U kunt kiezen uit twee locaties voor een ontspannende behandeling. Aan de Krimpenerbos bij My Healthclub waar ik de massages verzorg óf in de nieuwe praktijk aan de Kortlandstraat waar alles klaar staat op het gebied van wellness, coaching, egotherapie en natuurlijk verschillende soorten massage.

Krimpenerbosweg 4 Kortlandstraat 17
2923 LA  Krimpen ad IJssel 2922 XC  Krimpen ad IJssel
0180 522011 0180 721450 ('s avonds)


Meer informatie en een afspraak maken
Als u meer wil weten over de mogelijkheden in mijn praktijk, de mogelijkheden bij uw klacht of aandoening of een afspraak wenst te maken, kijk even op mijn website of neem telefonisch contact op. Op mijn mobiel kunt u mij het beste overdag bereiken. Tijdens behandelingen kan de voicemail aanstaan. Spreek gerust in, dan bel ik zo spoedig mogelijk terug.
Graag tot ziens.